a dobrý kup na eBay Jaguar C-type Le Mans 1952 (AA) Údajně v dobé kondici, tak uvidím, jaká bude kondice ve skutečnosti.
Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Porsche 906LH (PMA) Stejný ročník jako Toyota 2000GT Fuji. Sem si řekl, že sbírku rozšířím o závoďáky, které jezdily 1967.

a dobrý kup na eBay Jaguar C-type Le Mans 1952 (AA) Údajně v dobé kondici, tak uvidím, jaká bude kondice ve skutečnosti.

...tak to abys pořídil i tyto modely :
CHEVROLET CORVETTE STINGRAY COMPETITION 1967-Exoto-Motorbox
CHAPARRAL 2F 1967 - Exoto
LOLA T70 MK3 1967-Exoto nebo GMP
FORD GT 40 MK IV 1967-Exoto
PORSCHE 910 1967-Exoto-Motorbox
CHEVROLET CORVETTE STINGRAY COMPETITION 1967-Exoto-Motorbox
CHAPARRAL 2F 1967 - Exoto
LOLA T70 MK3 1967-Exoto nebo GMP
FORD GT 40 MK IV 1967-Exoto
PORSCHE 910 1967-Exoto-Motorbox

Sváťo, vím o nich a rozhodně nechci nic uspěchat
Třeba časem vydají i jiní výrobci. Vím, že to je kvalita, ale zatím se mi do těhle výrobců moc nechce.

Jasan,jen vím,že např. ty Sting Ray Competition mělo teď nedávno Exoto za 98 USD 

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Svato jj s rally 1/18 to je letos bída,ale ještě pár starších novinek mi chybí a i něco ze škodovek 1/43,takže snad nějaký velký pust nebudesva57 píše:Dík Libe,vidíš o co přicházíš...![]()
Holt co se týká v rally na tento rok-nic moc.

Tak aspoň Libe,že to takhle kombinuješ 

pěkný, i když od verze "wehrmacht" se asi moc neliší..?BaRT píše:Traction Avant 1/20 Eligor z Německa:
Citroën 2CV AZLP 1958 - Norev aneb další dvoudveřák

I přes "okurkovou sezónu" 3 objednávky z Modelissima pro kolegy a kamarády sběratele-objevilo se tam pár raritních kousků...
....a pro mě z eBaye od Exota Porsche 934 RSR

....a pro mě z eBaye od Exota Porsche 934 RSR