Katalogy modelů
Re: Katalogy modelů
No ja ich zbieram,hoci nie práve cielene,ale ked sa mi nejaký ten dostane do rúk,ide do zbierky.
Často zaspávam nad katalogmi od Minichampsu,tie sú ozaj kvalitné,ale mám pocit,že ich stačí kupovať každé 2-3 roky,za ten čas sa ponuka modelov viac zmení. Samozrejme poznám aj zberatela,ktorý má všetky:D
Brožúrky od Herpy či Busch models sú tiež zaujímavé,katalog od Abrexu za 100 kc som ale ignoroval,tá cena bola prehnaná a vlastne celá publikácia zbytočná. Dôvody poznáte: nedodržané termíny,dosť málo modelov...
Často zaspávam nad katalogmi od Minichampsu,tie sú ozaj kvalitné,ale mám pocit,že ich stačí kupovať každé 2-3 roky,za ten čas sa ponuka modelov viac zmení. Samozrejme poznám aj zberatela,ktorý má všetky:D
Brožúrky od Herpy či Busch models sú tiež zaujímavé,katalog od Abrexu za 100 kc som ale ignoroval,tá cena bola prehnaná a vlastne celá publikácia zbytočná. Dôvody poznáte: nedodržané termíny,dosť málo modelov...
IST 08-09
(nefunkční link odstraněn adminem)
(velikost 8,1 MB)
(velikost 8,1 MB)
Sbírka modelů Citroën
Katalog Vitesse 2010.Cca 14 MB.
Nejvíc asi potěší M. Prokop.
Nejvíc asi potěší M. Prokop.
Ahoj,neměl by Katalog Abrex 2010?Nemohl by někdo sem dát naskenované fotky z toho katalogu?
Děkuji.
Děkuji.
Podle jednoho polského fora tam absolutně nic nového není, to co je na internetu akorát za 100 kč...keramhora píše:Ahoj,neměl by Katalog Abrex 2010?Nemohl by někdo sem dát naskenované fotky z toho katalogu?
Děkuji.
U nás stojí ten katalog 60 Kč
přesně tak v katalogu Abrex jsou jen dosavadní modely i s cenou navic tam je jen 4 verze Pragy V3S a octavia RS a Scout 1/18 toť vše.
Asi je to ale dobře,navnadili by zase lidi oni by je kamenovali jako za ten poslední katalog.
máš pravdu, ale myslel jsem si že by mohli alespoň naznačit takovou škodu 110l , 130 RS , 1202 ktere kdysi slibovali taky jsem nikde neviděl žadnou fotku z Norimbergu co tam Abrex měl nového