Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Mohol by si to nafotiť alebo preskenovať a uploadnuť?
Bohužel, ke skeneru se dostanu až v pátek. Ale v tom letáku nic není, jen pár fotek skutečnýho erka, je to jak ten leták k Tatře 148.
-
Mi se zase od Editions Atlas dostal do ruk leták na model hasičské Pragy V3S CAS 16 v měřítku 1:72
V časopisech je letáků více, viděl jsem tam chromovou Bugatti Atlantic a ještě myslím nějaký prezidentský Lincoln (to jsem neprohlížel). Vzhledem k tomu, že zatím nedodávají ani modely slíbené před půl rokem (Tatra 148, RTO, Jaguar E Type), bych řekl, že to zase je nějaký výkřik do tmy a nic nebude a nikdo se nikde nic nedozví...
Přátelé, tak s modely od Atlasu to vypadá celkem slibně, na jejich stránkách se objevilo chromované bugatti..
Naskenoval jsem ten leták na Š110R:
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
mužu se zeptat kdy a v čem vyšel ten letak o Škodě 110 R a jestli pro zaslani na model musi byt original nebo stači kopie te odpovědni zasilky
Leták na Š110 R vyšel tento týden v TV magazínu. Leták asi nebude tak důležitý, objednat půjde určitě i přes internet, otázka je, kdy to budou opravdu mít, viz předchozí diskuze o T148.
Já tu Tatru 148 jsem poslal skopirovanou s tohoto fora a dopis s dárečkem ( bity na šroubování ) mi přyšly. Takže to nebude problém.
Mě by zase zajímalo jestl si můžu objednat to Bugatti tak amy mi neposílali další modely. Ať nemám problémy s nějakým vracením nasledujícich čísel.