Abrex - nové modely
-
Re: Abrex - nové modely
A informovali jste se, co, kdy, proč a za kolik?
Hele, ve který části stánku měli vystavený ty feldy a další. Já sem byl v pátek na obou stáncích co tam měli a v žádný vytríně sem ty prototypy neviděl
Abrex nově uvedl na trh:
(nefunkční link odstraněn adminem)
Jedná se nové zbravení
A také v 1/18
Jedná se nové zbravení
A také v 1/18
Tak máme tu konec června felda stále nikde Přitom už se vyrábí - no jo mají přednost modely za který si Škoda auto zaplatí
-
Prý až někdy po prázdninách bude felda. Nicméně já jsem za Superbíka v 1/18 radši...
-
Že by konevrze izraelského policejního Motormaxu?
Že by konevrze izraelského policejního Motormaxu?
-
Máš pravdu, je to presne tá izraelská Octavka, vidno to podľa toho nepodareného predku Ale cena je pekná, minule mi ich kamarát zponúkal asi po 5 Eur - no mal som ich zobrať aspoň 10 kusov
-
Jako tu policejní izraelskou nebo přímo tuhle civilní bílou?LeonCupraR píše:Máš pravdu, je to presne tá izraelská Octavka, vidno to podľa toho nepodareného predku Ale cena je pekná, minule mi ich kamarát zponúkal asi po 5 Eur - no mal som ich zobrať aspoň 10 kusov
-
Myslel som originál, teda tú policajnú. V živote som ju nemal v ruke, takže neviem či sú to len nálepky, alebo je to nafarbené.
-
No, po těch 5 Eurech bych je určitě vzal. Sec jenom, lepší model Octavie I liftback není. Kaden je spíš hračka. Nebo ne?LeonCupraR píše:Myslel som originál, teda tú policajnú. V živote som ju nemal v ruke, takže neviem či sú to len nálepky, alebo je to nafarbené.