Muscle cars

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
sashator
Kontaktovat uživatele:

Re: Muscle cars

Příspěvek od sashator »

No já mám Chevy Nova Stroker SS 1970 od GMP a musím říct, že jsem z ní byl trochu zklamanej- to že je prakticky neotvírací je jedna věc, celkově jde ale o chudšího sourozence GMP(přední maska není děrovaná, model nemá zrcátka,atd.), a je to podle mě obrovská škoda, jelikož Nova je jedna z mých oblíbených amerik- není tak populární ale taková ta její jedoduchost se mi prostě líbí...teď se pokukuju po sice starší verzi od Ertlu ale na fotkách vůbec nevypadá zle- asi pak moje půjde z domu

RosaV8

Příspěvek od RosaV8 »

To mě překvapuje...ale pravda, že jsem tu tvojí na fotkách nezkoumal, ona pro mě ta verze není atraktivní už proto, že na amerikách vůbec nemusím moderní kola. Já mám 1970 SS by berger. Masku má trošku jinou, sice taky nemá otvory, ale je chromová a otvory jsou naznačeny černou linkou...nevypadá to zle. A zrcátko u řidiče má.

deesse23

Příspěvek od deesse23 »

Dali.B píše:No já se nestačím divit. Jak jsem psal, dlouho se tady nic nedělo a teď koukám nejfrekventovanější vlákno. ;)
no to víš, chtěli jsme ti udělat radost ;)

a dík za další info k Mustangům a Shelby.. Já právě tu GT500 od AA ještě zvažuji právě s ohledem na to, že AA nemá tu řadu ucelenou, ale asi do ní půjdu, prostě se mi líbí ;)

sashator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sashator »

Tak se mi dnes konečně podařilo vydražit Oldse 442 (hardtop modrá verze 72 jako má Dalibor), a přijde spolu s dalším krasavcem- Chevellem Convertible 65, ten už byl v mém hledáčku taky pěkně dlouho, jen škoda že ho někdo nedělá z 64 jako z Pulp Fiction...no co vám mám povídat, po takový pauze jsem teď k nezastavení :D

No a teď s bráchou asi spácháme společně nákup Autoartů - vzal bych si Mustanga Bullitt verze 2008, aby staršímu bráchovi nebylo smutno....

To mě překvapuje...ale pravda, že jsem tu tvojí na fotkách nezkoumal, ona pro mě ta verze není atraktivní už proto, že na amerikách vůbec nemusím moderní kola. Já mám 1970 SS by berger. Masku má trošku jinou, sice taky nemá otvory, ale je chromová a otvory jsou naznačeny černou linkou...nevypadá to zle. A zrcátko u řidiče má.
No ono je asi i několik verzí- máš pravdu že tvoje má alespoň zrcátko, mě osobně se taky nízkoprofily na amerikách nelíbí, ale na druhou stranu je to prakticky ta nejsilnější stránka mé verze...samozřejmě že model až tak špatný není, ale zkrátka když se porovná s ostatními (ostatní GMP, Exact, Authentics, Autoart, Hwy 61- ten má ale taky svoje neduhy) tak je to takový chudý bratříček

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

sashator píše:Tak se mi dnes konečně podařilo vydražit Oldse 442 (hardtop modrá verze 72 jako má Dalibor), a přijde spolu s dalším krasavcem- Chevellem Convertible 65, ...............no co vám mám povídat, po takový pauze jsem teď k nezastavení :D
No a teď s bráchou asi spácháme společně nákup Autoartů - vzal bych si Mustanga Bullitt verze 2008, aby staršímu bráchovi nebylo smutno....
Gratuluji, jen tak dál, můžeš se těšit, Olds je fakt nádherný.
A tady něco pro inspiraci ;)

Obrázek

Red

Příspěvek od Red »

Pár dalších fotek nových kousků v mé sbírce:

GMP Plymouth Road Runner 1970

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Highway 61 Buick Riviera 1964

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Red

Příspěvek od Red »

A jeden starší kousek:

Exact Detail Pontiac Firebird 400 (1968)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

sashator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sashator »

Gratulace k přírůstkům. Hlavně RoadRunner je naprostá klasika a pro mě jedna z vůbec nejbrutálnějších musle car, já mám žlutou verzi v convertible a určitě je v top 5 modelech moji sbírky

Jinak už mi došly balíčky s Chargerama a i zásilka Malibu + 442...co vám mám povídat, jedním slovem NÁDHERA. Bohužel teď nemám tolik času, ale až se nějaký najde a bude i nálada, všechny nové přírůstky dofotím.

A ještě abych nezapomněl- na cestě je ten zmíněný BULLITT 2008 + Pontiac GTO 1972 od GMP + nejstarší krasavec sbírky Ford Thunderbolt 1964 od Authentics.

Red

Příspěvek od Red »

Díky a i Tobě gratulace, samé pěkné kousky!

Road Runner se mi taky moc líbí, jak v reálu, tak model. Ten je zpracován perfektně, jak je u novějších muscle cars od GMP zvykem, už jenom ta váha modelu nemá chybu a má zřejmě nejvíce funkčních částí z modelů, co mám. A co mě třeba hodně zaujalo, jsou kovové funkční listové pružiny na zadní nápravě.

S časem to znám, taky vždy fotím až po delší době, případně spoustu modelů nemám vyfocených vůbec.

Pontiac GTO se Ti bude líbit, taky moc hezky udělaný model, mám od GMP Pontiac Le Mans, což je víceméně stejný model.
Thunderbolta od Authentics bych si taky nechal líbit. A Bullit 2008 se mi taky líbí, ale kupovat ho nebudu, verzí této generace Mustangů už mám 8 a to bohatě stačí, půjdu až do verzí 2010, až vyjdou.

sashator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sashator »

Tak to tu zase trochu oživíme ;)

Tady je pár kousků co jsem se konečně rozhoupal dofotit. Všechno excelentní modely- Authentics opět nezklamaly, ale asi největší radost mám z Malibu- parádní předloha, skvělý model, nemám co vytknout.
Všechno jsem hodil na stránky. Teď plánujeme s jedním sběratelem nákup klasických Ertlů - já osobně Cougara 69 od Ertl Elite. Jenom se obávám našich celníků. Již pře měsíc mi trčí na celnici Bullitt 2008- až mi rupnou nervy tak tam na ně asi vlítnu (na druhou stranu chápu, že to teď totálně nezvládají).

Pontiac GTO 1972
Obrázek
Olds 442 1972
Obrázek
Chevy Malibu 1965
Obrázek
Ford Thunderbolt 1964
Obrázek
Dodge Charger 1970 + 1971
Obrázek
Obrázek

Odpovědět