Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
Dnešné prírastky: 2xAA, 2xMonte, Lancia Fulvia HF 1972 vs Subaru Impreza WRC 2008.

Z eBaye FERRARI DINO 246 GT LM 1972-HWE

...a z Modelissima PAGANI ZONDA R 2007-AUTOart-Signature

...a z Modelissima PAGANI ZONDA R 2007-AUTOart-Signature

Konečne som sa rozhýbal do starších známych modelov. Aspon som mal cas si pozriet a vybrat farbu na vlastne oci.
U P959 nakoniec vyhrala červená farba. NAJ bola sice biela, ale ten odtien inej bielej na diskoch mi to hrozne zoskaredil a strieborna je fadna. Gallardo modré, takú farbu na nich este nemam a zelene Balboni hadam bude.

U P959 nakoniec vyhrala červená farba. NAJ bola sice biela, ale ten odtien inej bielej na diskoch mi to hrozne zoskaredil a strieborna je fadna. Gallardo modré, takú farbu na nich este nemam a zelene Balboni hadam bude.

Krásná kolekce AA Vlado.
A já dnes přidám také další novinku. Pro mě osobně je to naprostá bomba. V Evropě jsem na ten model vůbec nenarazil. Mám ho samozřejmě z eBaye, z Californie. Výrobce LJP pod značkou CSM. Kvalita výborná, čalounění sedaček v kůži, střecha textilní. Má nepopsatelné kouzlo a zcela jistě bude jednou z perel mé sbírky, má radost z něj je vysoce nadprůměrná.
BUICK Model 25 Touring Car (1913)
R4 • 166ci 2715ccm • OHV 8V • 17kW (22,5hp)

A já dnes přidám také další novinku. Pro mě osobně je to naprostá bomba. V Evropě jsem na ten model vůbec nenarazil. Mám ho samozřejmě z eBaye, z Californie. Výrobce LJP pod značkou CSM. Kvalita výborná, čalounění sedaček v kůži, střecha textilní. Má nepopsatelné kouzlo a zcela jistě bude jednou z perel mé sbírky, má radost z něj je vysoce nadprůměrná.

BUICK Model 25 Touring Car (1913)
R4 • 166ci 2715ccm • OHV 8V • 17kW (22,5hp)

Moc krásný kousek - gratuluji ! Mně osobně se tihle "pionýři" moc líbí, zvlášt když jsou opravdu modelově zpracovaný. Můžeš mi prosím prozradit cenovou úrověn takového modelu? 

Krásný model, Dalibore.
To bude asi to překvapení, o kterém si nedávno psal?
Těď, aby si ho překonal stářím předlohy, tak bys mohl pořídit Ford 999 (1902) od Exoto
(který mě docela láká a kdybych ho potkal za slušnou cenu, asi bych ho pořídil)
To bude asi to překvapení, o kterém si nedávno psal?

Těď, aby si ho překonal stářím předlohy, tak bys mohl pořídit Ford 999 (1902) od Exoto

(který mě docela láká a kdybych ho potkal za slušnou cenu, asi bych ho pořídil)
Jj ten Buick je super, také mi přijde.
Jak píše Red, teď už jenom ten Ford 999 a nebo Mercedes Simplex z 1902 nebo Mercedes 35PS z 1901 a máš doma všechny krasavce Dalibore.
Jak píše Red, teď už jenom ten Ford 999 a nebo Mercedes Simplex z 1902 nebo Mercedes 35PS z 1901 a máš doma všechny krasavce Dalibore.

Díky pánové. Ano Radku, tohle bylo to překvápko.
Matěji, mě ten Mercedes 35ps 1901 úplně nepřesvědčil. Od Distlera se mi líbí více ten Simplex z 1902, ale kdybych měl jeden, tak bych asi chtěl i druhý, tak zatím raději nic. Ale Forda 999, pokud by se namanul za dobrou cenu, do toho bych šel. Jo ata cenová úroveň je včetně pošty z Ameriky cca 3600,-.

Dva nové přírůstky:
GMP Plymouth Road Runner 1970 (z nicecars.cz)

Highway 61 Buick Riviera 1964 (od Dalibora, odsud z bazaru)

GMP Plymouth Road Runner 1970 (z nicecars.cz)

Highway 61 Buick Riviera 1964 (od Dalibora, odsud z bazaru)

Při mé několikadenní hospitalizační absenci mě doma přistály tyto kousky:
z OttO Alpine A 610 Turbo Magny Cours a Renault Fuego GTX 2L

..pak tento vrchol resinových modelů od K.Cvejna - Alfa Romeo GTZ3 Corsa Zagato od MR

..a z Modelissima Volvo 850 BTCC od AA

z OttO Alpine A 610 Turbo Magny Cours a Renault Fuego GTX 2L
..pak tento vrchol resinových modelů od K.Cvejna - Alfa Romeo GTZ3 Corsa Zagato od MR
..a z Modelissima Volvo 850 BTCC od AA