Fotogalerie 18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Fotogalerie 18
stačí když vyfotíš skupinku ve vitrínce
PAGANI ZONDA R - AA
Podle mého názoru zatím nejlépe zpracován model od AA,jaký kdy byl vyroben.V porovnání s Nissanem 390 GT1 je tento model o generaci dál,Koenigsegg vedle Zondy působí jako "chudý příbuzný."Řekl bych,že dosahuje úrovně modelu Nissan R90V od Exota,ve slícování dílů a spárech mezi díly ho předčí.
Ještě pro kolegy z fóra,kteří rádi podléhají různým fámám,tak zde je opravdu vidět,že rejd PN je funkční.
U zadního zavěšení to co má být kovové,tak kovové opravdu je.Totéž platí i pro PN.
Podle mého názoru zatím nejlépe zpracován model od AA,jaký kdy byl vyroben.V porovnání s Nissanem 390 GT1 je tento model o generaci dál,Koenigsegg vedle Zondy působí jako "chudý příbuzný."Řekl bych,že dosahuje úrovně modelu Nissan R90V od Exota,ve slícování dílů a spárech mezi díly ho předčí.
Ještě pro kolegy z fóra,kteří rádi podléhají různým fámám,tak zde je opravdu vidět,že rejd PN je funkční.
U zadního zavěšení to co má být kovové,tak kovové opravdu je.Totéž platí i pro PN.
Tak to je velká paráda - aspon pro mne jako laika. Móóóc pěkné (y)
- ksmotorsport
- Kontaktovat uživatele:
Krásný model
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Svato moc pěkní RedBulláci Ještě tak doplnit RedBull Kamazy,F1, Moto GP,letadlo Air Race.... a kolekce by byla kompletní
Zonda je skvela. Gratulujem Svato.
No to mě Libe stačí.hurvajs píše:Ještě tak doplnit RedBull Kamazy,F1, Moto GP,letadlo Air Race.... a kolekce by byla kompletní
To Zonda : díky pánové,jsem fakt nadšený a v reálu je ještě hezčí než na fotkách.