Mám Exoto, cez víkend skúsim nejaké porovnávacie foto, len ho musím z depozitu vytiahnúť.Jirka píše:Děkuji pánové![]()
Vlado, mám dotaz, máš i exoto P34?
Fotogalerie 18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Fotogalerie 18
Díky Libore, některé z mých "pajdulákových" modelů jsou z ebaye přes Dalibora a musím říci, že jak přišly, tak jsem měl moc napilno je honem od Dalibora odvést, aby mi ty "pajduláky" z modelů nějakým dlátem, čí něčím jiným nevypáčilhurvajs píše:Jirko jo tak to je další parádaVím,že třeba Dalibor ty figurky moc nemusí,ale mě se to s nimi zase líbí víc

Naposledy upravil(a) Jirka dne 02 bře 2011, 18:48, celkem upraveno 1 x.
Tak to se Vlado opravdu moc těším na Tvé porovnání.Vlad píše:Mám Exoto, cez víkend skúsim nejaké porovnávacie foto, len ho musím z depozitu vytiahnúť.
Co do toho "Japonce P34" půjdeš?
Dlátem to vypáčit nejde. Nejlépe rozmělnit na menší kousky a vytřepat.Jirka píše:Díky Libore, některé z mých "pajdulákových" modelů jsou z ebaye přes Dalibora a musím říci, že jak přišly, tak jsem měl moc napilno je honem od Dalibora odvést, aby mi ty "pajduláky" z modelů nějakým dlátem, čí něčím jiným nevypáčil.

Mám záujem o všetky (dúfam, že cenu nebudú dvíhať), ale nemám ešte ich prvý testovací kúsok. Začal som akurat pozerať, odkiaľ by sa oplatil.Jirka píše:...Co do toho "Japonce P34" půjdeš?
Sen východoněmeckého soudruha:

Sen východoněmeckého soudruha (papaláše)

a sen jejich francouzských protejšků:

Sen východoněmeckého soudruha (papaláše)
a sen jejich francouzských protejšků:
Sbírka modelů Citroën
pěkný, jsou to fakt ty nejzajímavější barevné varianty DS23, které Norev zatím vyrobil a doufám, že tyhle už prodávat nebudeš, abych se na ně mohl někdy ještě přijet podívat 
Ale ještě sem pošli skupinovou fotku všech 4 modelů vedle sebe

Ale ještě sem pošli skupinovou fotku všech 4 modelů vedle sebe

musim najít nějáké vhodné místo na focení skupinek a ještě nic nemam, tak asi v létě na terase venku.
Sbírka modelů Citroën