Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
taky uvažuji spíš o stříbrný, i když tady na fotce vychází tmavší než jsem čekal, no uvidíme v reálu..
Právě tenhle odstín mě víc vyhovuje,než stříbrný.Obyčejná stříbrná-no nic moc. 

já mám DB5 tak nějak zafixovanou právě s tou světlejší.. jiná věc ale je, jak by vypadala na modelu, stříbrné jinak taky moc nemusím..
Tak nakonec bude dobře, že jdou do téhle, začíná se mi líbit
Tak nakonec bude dobře, že jdou do téhle, začíná se mi líbit

hezký Davide, to ještě nemám, ale o SM uvažuji 
Pošleš pak fotky? Ať se můžu rozhodnout, kterou barevnou variantu SM vzít

Mě hlavně zajímá jak na tom bude ta modrá se stálostí odstínu...já mám hnědý SM a přední blatníky (jsou plastový) mají trošku jiný odstín. A jinak škoda že norev ještě nezapracoval na světlometech, už by si zašloužily zbavit dávno překonaných "teček"...
deesse23 píše:hezký Davide, to ještě nemám, ale o SM uvažuji
Jasně Jirko !

..no jo, je to Norev.. ale jinak je to myslím slušnej model za ty peníze, nebo ne?RosaV8 píše:Mě hlavně zajímá jak na tom bude ta modrá se stálostí odstínu...já mám hnědý SM a přední blatníky (jsou plastový) mají trošku jiný odstín. A jinak škoda že norev ještě nezapracoval na světlometech, už by si zašloužily zbavit dávno překonaných "teček"...
A ty plastový blatníky, to je určitě výhoda, aspoň ti nezreznou

Myslíš že nezreznou? Viděl jsem jak někdo patinoval SM a byly pěkně shnilý
Jinak jasně, je to moc pěknej model...byl to můj první s koberečkama takže jsem z něj měl obrovskou radost.