Lamborghini

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
licer

Re: Lamborghini

Příspěvek od licer »

Ty v**e, ty fotky vypadají fakt luxusně :o

deesse23

Příspěvek od deesse23 »

to ale ještě nejsou fotky toho modelu ;)

ksmotorsport
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ksmotorsport »

Škode že to nejsou fotky modelu... :-)
a další fotky auta
Obrázek

Obrázek

Není to ošklivé,ale abych řeml pravdu,čekal jsem od nového lamba trochu víc.

Tak.Teď už víme jak bude vypadat originál.
Co asi vytvoří MM ? ...

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

No mě to bylo hned divný,že by se MM takto pochlapil.Nechci být špatný prorok,ale úroveň modelu od MM bych tipoval tak kolem Estoque,takže asi žádná sláva ;)

deesse23

Příspěvek od deesse23 »

ksmotorsport píše: Není to ošklivé,ale abych řeml pravdu,čekal jsem od nového lamba trochu víc.

Tak.Teď už víme jak bude vypadat originál.
Co asi vytvoří MM ? ...
A v čem tě tohle nové Lambo zklamalo? :)

Aventador LP700-4 má tedy nahradit Murciélago?

ksmotorsport
Kontaktovat uživatele:

Myslím si že je to takový,,klon" všech modelů Lamborghini od roku 1990.Možná i Countach by se na tom našel.
Nečekal jsem žádný kosmický auto,ale nástupce Murcielaga možná mohl mít víc originálních tvarů nežli ,,jenom" motor,technologii zpracování carbonu a novou barvu.
Viděl jsem návrhy které měli mnohem větší,,šťávu"nežli to co na konec vypadalo z fabriky.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

No nevím Karle,každý to vidíme asi jinak. Ale podle mě je to úplně jiný auto,než Murcielago a Countach v tom vůbec nevidím.....

ksmotorsport
Kontaktovat uživatele:

Karosere má tvary Murcielaga ,ostré tvary z Reventonu,zrcadla a chladiče z Gallarda,zadní profil z Countache a paluba má ,,základy" z Diabla.To jsem viděl samozřejmě jenom asi patnáct fotek ve třech barvách.Netvrdím že můj názor je definitivní.Chce to víc úhlů pohledů,detailů.Možná až ho uvidím na vlastní oči změním názor.Nevím.Zatím jsem jen vyjádřil moje první dojmy z uveřejněných fotek.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Zadní část s Countachem nemá nic společného,a nebo trpíš takovou to uměleckou představivostí,že vidíš to,co jiní ne.
Obrázek
Obrázek
Tvary Murcielaga a Aventadoru jsou při vší úctě taky někde jinde,a nebo platí ta představivost.
Obrázek
Obrázek
Ale pokud chceš hledat s něčím vzdálenou podobu,tak v tom Ti dávám částečně za pravdu-je to s Reventonem.
Hodně ho připomíná přední částí,vzdáleně z boku a zezadu.Když už,tak bych řekl,že je to takový vzdálený Reventoňácký klon ;)

RosaV8

Příspěvek od RosaV8 »

Mno podle mě na tom zadku je pár detailů co by mohly mít lehkou návaznost na countach, zadní nárazník mi tím jak je protažený ale spíš z boku připomíná diablo a boční profil...lehce murcielago...ale hlavně mi to srovnání dokazuje jednu věc...murcielago se mi líbí nesrovnatelně víc :D Asi to bude tím, že reventon se mi nikdy ani v nejmenším nelíbil.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“