Poslední přírůstky

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Re: Poslední přírůstky

Příspěvek od Dali.B »

Další krásný Exact Detail, z eBaye (USA Missouri) , pravý americký Muscle Car :

SHELBY G.T. 500 KR (1968)
V8 • 428ci 7016ccm • OHV 16V • 250kW (335hp)

Obrázek

Obrázek

Více fotek na mém photobucketu Dali_photos2

deesse23

Příspěvek od deesse23 »

další pěkný kousek.. Viděl jsem fotky i tvého modrého Oldsmobile 442 a ten vypadá taky hodně povedeně, je teda fakt, že je to i krásný auto a jako model krásně zpracovaný a i ta barva, jak si sám psal, tomu taky přidá hodně
Jak bys vlastně hodnotil Exact Detail vs. AA Millennium? Podle fotek modelů vypadají, že by mohly být na stejné úrovni..

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Jo,jo kvalitou je to hodně srovnatelné, spíš záleží od toho kterého modelu. Třeba Olds patří u Exactu k těm nejlepším. U AA jsou taky povedenější a méně povedené. Asi bych řekl, že AA má o chlup čistější a přesnější formu. Exact Detail je zase dokonalejší v detailu (interiéry,motory). A je takový sběratelštější, všechno jsou to ne příliš početné limitované edice s certifikáty s pořadovými čísly.

Red

Příspěvek od Red »

Krásny Shelby, Dalibore :)

Jinak souhlasím s Daliborem ohledně srovnání Exact/AA, také bych dal remízu, v něčem vede ten a v něčem ten. Zrovna staré Mustangy jsou od AA hodně povedené a možná bych je v celkovém dojmu dal o malý chloupek před Mustangy od Exactu.
Taky jsem zvědav na Shelby GT500 od AA, z prvních fotek mám dojem, že by měl Exact překonat. (ale musí se říct, že modely od Exactu jsou už starší a je škoda, že žádné nové nedělaj)

Jirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka »

U pana Borského, ve Světě Modelů jsem si zakoupil moc hezký a velmi detailně propracovány model vozu F1 - Tyrrell P34 od Jodyho Schecktera #3
ze Švédské GP, kde se mu s touto "stonožkou" v roce 1976 podařilo zvítězit. Teď mám Tyrrelly P34 dva a opravdu nevím, který je hezčí. Oba modely jsou pochopitelně od fy TrueScale. Detailnější fotografie tohoto modelu samozřejmě co nejdříve přidám na své stránky.

Obrázek

DavidHodan

Příspěvek od DavidHodan »

Dvě Fóra ve Světě ( Nezávisle na sobě ) uspořádali menší akci , a jejich Členové mezi sebou vybrali Modely , a pomohli mi tak v rozšíření Sbírky , za což jim patří VELKÝ DÍK ! :-)

Rumunsko

Obrázek

Portugalsko

Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Tak to Ti gratuluji,DavideObrázek

Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stevko86 »

Gratulujem tiež :) ....to z Portugalska je Maisto Jaguar XKR? vzdy sa mi pacili kolesa na tom modeli :)
modrý Mondial, pekný Mondial :)

DavidHodan

Stevko86 píše:Gratulujem tiež :) ....to z Portugalska je Maisto Jaguar XKR? vzdy sa mi pacili kolesa na tom modeli :)
JJ , všechny jsou pro mě moc pěkné - mě stačí k velké radosti málo ! ;-)

DavidHodan

sva57 píše:Tak to Ti gratuluji,DavideObrázek

DÍKY SVÁTO ! ;-)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“