Modely CMC 1:18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Modely CMC 1:18
Kamarat mi poslal tuto foku 6-kolesového Auto Union typ C, ktorého model mam. Ked som si kupil tento model od CMC, viedol som debatu s internetovym znamym, ze ci tento model aj v skutocnosti existoval. V tej dobe sme nemohli najst na nete zmienku o nom, tak to vyzeralo, ze asi neexistoval. K CMC mi to nepasovalo, aj ma to v tej dobe hnevalo.
Odvtedy som po nom nepatral, ale toto foto ma potesilo, takze nemam nerealny model.
Ale co ma hneva este u CMC, su kolesa-galusky na Bugatti 35. Pre mna vyzeraju znacne nerealne, mozno niektore prve kusy ich mali, no u modelu tejto kvality to nechcem. A taktiez tie cierne plastove matice na kolesach tomu nepridavaju. Dufam, ze na zavodnej verzii tieto veci vylepsia a konecne si kupim legendarnu T-35. Aj zavodnej verzii viac pristane ten cierny chranic chladica.
Odvtedy som po nom nepatral, ale toto foto ma potesilo, takze nemam nerealny model.
Ale co ma hneva este u CMC, su kolesa-galusky na Bugatti 35. Pre mna vyzeraju znacne nerealne, mozno niektore prve kusy ich mali, no u modelu tejto kvality to nechcem. A taktiez tie cierne plastove matice na kolesach tomu nepridavaju. Dufam, ze na zavodnej verzii tieto veci vylepsia a konecne si kupim legendarnu T-35. Aj zavodnej verzii viac pristane ten cierny chranic chladica.
Ta dvojmontáž na zadních kolech Auto Unionu je naprosto reálná, i když dnes už existuje pouze replika vozu. Byla to specifikace používána pro závody do vrchu, ne pro Grand Prix. Jezdilo to třeba na Klausenpassu.
U Bugattky jsou ty "galusky" také správně, právě ony a špatná kvalita jejich materiálu byla příčinou naprostého nezdaru při jejich historicky prvním startu na GP Francie.
U Bugattky jsou ty "galusky" také správně, právě ony a špatná kvalita jejich materiálu byla příčinou naprostého nezdaru při jejich historicky prvním startu na GP Francie.
Přidávám více fotek mého posledního kusu MERCEDES-BENZ 300SLR Uhlenhaut :
A ještě jsem při té příležitosti dodělal pár fotek MERCEDES PP , vítězný vůz z Targa a Coppa Florio 1924 :
Jo,jo...CMC-íčka , už odkládám penízky na Atlantica, p.Borský už má pár kousků na cestě, ach jo... to bude ranec. Ale na druhé straně už se moc těším.
...jo to já taky,toho mám objednanýho u Cvejna-to bude takový můj průlomový model
Třeba se jednou podaří prolomit i to měřítko...
Přidávám podrobnější fotky FERRARI 250 Testa Rossa z 24h Le Mans 1958 :