Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
Subaru Impreza P.Solberg/P.Mills RMC 2005, AA 1:18
Z Modelissima Ferrari 410 Superamerica od HWE

..a Matra Simca 670 B z Le Mans 1973-jelikož těchto Mater od Sparku jsem měl 5,tak abych je měl všechny,pořídil jsem i šestou

..a Matra Simca 670 B z Le Mans 1973-jelikož těchto Mater od Sparku jsem měl 5,tak abych je měl všechny,pořídil jsem i šestou

Posledné prírastky: 3xAA, 2xMonte, Xsara náhrada za SO, 307 náhrada za MAI+ krásna biela 307 pre priateľku na narodeniny na jej prianie
(vyzerá to tak, že mi doma rastie konkurencia
)

V pátek jsem si ze Světa Modelů přinesl jednu NOVINKU
Původně jsem ji chtěl rozbalit až v březnu, kdy měla přijít na řadu, ale tak úplně jsem to nevydržel.
Určítě mě pochopíte....
Ale podrobnější foto budu dělat opravdu až v březnu, zatím pár fotek z rozbalování :

A MÁM HO POD STŘECHOU !!!

Původně jsem ji chtěl rozbalit až v březnu, kdy měla přijít na řadu, ale tak úplně jsem to nevydržel.
Určítě mě pochopíte....

Ale podrobnější foto budu dělat opravdu až v březnu, zatím pár fotek z rozbalování :

A MÁM HO POD STŘECHOU !!!

luxusni! obdivuju lidi co si koupi takovyhle kary
ale barva na fotkach z krabice vypada teda lepe 

Dali, tak to je velka parada. Gratulujem.
Díky pánové. I pěkná šestnáctina potěší.
Uvažuju, že bych po čase zase udělal nějaké fotky v exteriéru.

Uvažuju, že bych po čase zase udělal nějaké fotky v exteriéru.