nOstalgia
Re: nOstalgia
No, ak je naozaj od Premium Classixxs, tak som trochu sklamaný
, chcel som brať dve 138 a dve 148, no takto asi vezmem len po jednej.

Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Tu Tatru vyrábí nebo bude vyrábět IXO IST????Nemáte nějáké další info o jiných modelech nákladnéch Tatrovek??? 

-
ne, tu tatru vyrábí Premium Classixxs
A si si na 100% istý,že to je od Premium Classixxs, lebo T148 by mal teoreticky (ak vôbec bude) predávať v časopisovej verzii Atlas. Tak tajne dúfam, že toto je práve táto 148čka a Premium Classixxs sa predvedie s niečim lepším.
Ale tie modely, ktore su okolo Tatrovky su podla mna z ISTu. Cela vitrina je plna modelov z ISTu. Preto sa pytam. Premium Classixxs robi troska kvalitnejsie modely. Tato Tatrovka (jej jednoduchsia verzia) by kludne mohla vyjst aj v casopise.
A to cervene, pod prednym kolesom Tatry, na tej velkej fotke, to je krabicka IST Models.
A to cervene, pod prednym kolesom Tatry, na tej velkej fotke, to je krabicka IST Models.
No právě,taky si myslím,že když jsou všude okolo modely od IXO IST, tak to bude i ta Tatrovka ne?
A práve preto dúfam, že od Premium Classixxs nie je, to len koprfilmtatra vraví, že je od Premium Classixxs, ale snáď sa mýli.
Aj skratka DA na ŠPZ-ke asi znamená De Agostini. Neviem prečo, ale od Tatry 148 v mierke 1:43 by som čakal trošku viac, hoci neviem, čo sa mi na ňom nezdá.
-
Sorry chlaci, ale po toľko ospevovaných tatrovkách od RO models je toto veľmi prijateľný model za určite zlomok ceny! O čo vypadá horšie ako napr, tieto? Zrkadlá a stierače sú trochu menej detailné? A v čom ešte zaostáva? Ak je to Premium clasixxx, tak áno, mohlo by byť lepšie spracované (cca 50 €), ak je to Ist, tak za tých 30 € + to ujde a ak to bude nejaká časopisová verzia za pár € tak nie je čo riešiť. Veď si porovnajte ceny rezinových, ktoré sa mi zas nezdajú až také extra super spracované.

No mě se tam nezdaj hlavně ta zrcátka,jsou takový humpolácký....trochu víc detail bych řešilSpeed píše:Aj skratka DA na ŠPZ-ke asi znamená De Agostini. Neviem prečo, ale od Tatry 148 v mierke 1:43 by som čakal trošku viac, hoci neviem, čo sa mi na ňom nezdá.