OTTO mobile
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: OTTO mobile
...á propagace...doufejme, že to v budoucnu neznamená zvýšení ceny
Spíš se dostane do podvědomí a bude ještě větší boj o ty limitované edice
Můj názor je že se změní na regulerního výrobce a prodej přenechají e-shopům tím se zbaví problémům a práci s distribucí a budou se moci plně věnovat modelům
Sbírka modelů Citroën
No právě a to znamená, že ty e-shopy si tam přihodí svých 20 a hned to bude někde jinde.....do toho lepší balení...a další éčka navíc. To, že jdou na veletrh, mě osobně dost děsí
zase pak těch modelů jsou schopni vyrobit více kusů a více druhů což je plus.
Jako regulerní výrobce si model pak koupíš v ČR v prodejnách a poštu dáš 70kč...
Jako regulerní výrobce si model pak koupíš v ČR v prodejnách a poštu dáš 70kč...
Sbírka modelů Citroën
-
Ja by som ani nebol proti ak by zmenili spôsob predaja. U mňa nie je dôležité či je daný model limitovaný nejakým počtom - nikdy si ich nevyberám podľa toho, aj keď sám mám zopár limitiek , kupoval som si ich však preto, lebo som ten chcel do zbierky. Mňa by len potešilo, ak by modely boli viac dostupné a nebol by som proti keby znova vydali už niektoré vydané modely keď už aj tak tie formy majú spravené. Teda pre mňa jednoznačne + , že sa objavia ne veľtrhu.
Jo souhlasím, limitovaná edice je spíš bonus a podle mě má význam u nižších nákladů a né třeba 2000ks
Sbírka modelů Citroën