IXO Museum
Re: IXO Museum
Přes noc mi přišla od IXO info o novinkách v řijnu ...hurá! Bude Cord a Bucciali
Jupíííí...Cord dnes přišel poštou , je fakt krásný
Tak mám trošku obavy, že to novinky pod stromeček nestihnou a Vánoce bez modýlku teda mít nechci...
Hm, tak do Vánoc asi nic. Škoda, těšil jsem se letos na Panharda. IXO má možná nějaké problémy, protože ani FOXu nedodali do Vánoc Ladu VB 1:18.
Taky jsem se těšil na Panhard a ještě Chrysler Airflow, no už to Ježíšek nestihne
Neví někdo nějaké nové zprávy Od Ixa prišlo v prosinci jenom info o 4 premium x modelech a to se Ixo Museum netýká a stránky žijí spokojeně v loňském roce
IXO má nějaký útlum. Loni jen 5 modelů Museum, předloni 9. V plánu měli ještě Chryslera, Panharda a 2 Mercedesy. Byly léta, kdy měli web aktualizovaný každý měsíc o novou várku modelů, loni byly várky jen 4. A teď už 3 měsíce nic. Napadá mě, že buď mají problémy, nebo se zavádí novou výrobu (1:18?).
Pokud něco chystají, tak to vypustí na veletrhu v Norimberku.
Uvidíme, ale je fakt, že Panhard a Chrysler už byly vystavené na loňském Norimberku
No, tak po víc než čtvrt roce zas IXO něco vypustilo - Chrysler Airflow, Mercedes 200V. Je zajímavé, že se nové modely objevily dřív u FOXe, než na webu IXA.