Fotosumář 1/18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Fotosumář 1/18
Super se to rozjelo, kluci až krize skončí a výrobci začnou chrlit novinky musíme být připraveni s místem
Sbírka modelů Citroën
To víš, jak přijdou modely , jde všechno stranou, bohužel i manželkaDali.B píše:Pánové, je to paráda ten náš koníček. Rok 2010 vidím byl veskrze úspěšný, krize - nekrize.
Kdybych toho koupil např. tolik co Matěj, tak bych ještě někdy v roce 2013 neměl všechno rozbaleno. Jak to stíháš.

A taky každý špás něco stojí,takže i s financemaBaRT píše:Super se to rozjelo, kluci až krize skončí a výrobci začnou chrlit novinky musíme být připraveni s místem

Tak to tvoje manželka stojí stranou už hodně dlouhoMatěj píše:To víš, jak přijdou modely , jde všechno stranou, bohužel i manželkaJinak bych se nezlobil, kdyby měl den tak o 4 hodiny déle.

Ale zase je to krása mít na každý druhý den v roce model...
Sbírka modelů Citroën
Ja jsem take utracel (obrazky figurek jsem vynechal bo nekteri tu by to nesnesli):

Modely které jsem pořídil v loňském roce.

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi vy těmi počty kusu modelu překvapujete
U Svati jsem to očekal,ale u ostatních ne 
gary28 krásné přírustky rallýček

gary28 krásné přírustky rallýček

Konečne som sa dokopal ku nafoteniu mojích tohtoročných prírastkov, pribudlo 58, odbudlo 10, rozobraté 2, nezložený kit 1, na fotkách 45, spolu 48.
Aktuálny stav je 49, keďže som začal minulý rok

Aktuálny stav je 49, keďže som začal minulý rok