Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
Ta vypadá moc krásně. Jak je to Sváťo s kvalitou, moc jsem se zatím po tom nepídil, ale nevychází to z nějakých starších forem Minichampsu?
Ještě se musím kouknout, jak se v tom Sebringu umístila, asi bych do ní šel...
Ještě se musím kouknout, jak se v tom Sebringu umístila, asi bych do ní šel...
První 906 od PMA byly v roce 2003 a už tehdy na tom byly modely s kvalitou dobře.Tipoval bych to tak na úrovni P 956 L.No a v závodě se tato 906 umístila na 6. místě.A já jsem na tyto Long verze "ujetej". 

Díky, 6.místo, to je slušné, hlavně že dojela.
Tak já si počkám až bude ve Světě modelů.

Taky něco přidám, co jsem našel pod stromkem. Ať se podíváte na pořádné auto, placek je tu jak ve stánku s rychlým občerstvením

Maybach SW 35 od Signature models

Maybach SW 35 od Signature models
Vlad-nádherné duo !!!!!!!!
Re: Tyrrell P34
No presne tuto 4-ku Depaillera asi robit nebudu, ale pre Kyosho budu robit verzie z GP Japonska. A tie by sa mali predavat samostatne.Vlad píše:Neodolal som, dodatocne a vedome, ze to Jeziska nestihne, objednal som si vitazny švedsky set Tyrrell P34. Kedze mam jedno Exoto (už je tu niekde na fore) a ostatne su uz pre mna nedostupne, tak spolieham, ze True Scale postupne doplni kolekciu P34.
Je to limit 82/500 a dufam, ze tu 4-ku Depailler nebudu robit samostatne ako je to s 3-kou.

Ja som dlho vahal nat touto dvojkou, ale mam cislo 3 od Exota a nechcel som mat dva rovnake modely. TSM je urcite lepsi, tak co by som potom robil s Exotom? Ale teraz mam sancu si dokupit tymoveho kolegu samostatne.
Ještě jeden přírůstek z Modelissima-LANCIA DELTA HF EVO 2 1993 z Rally San Rema od Kyosha

Konečně jsem se dočkal-můj poslední letošní přírůstek je ALPINE A310 Gr.5 od OttO