Krabice od modelů

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
sva57
Kontaktovat uživatele:

Krabice od modelů

Příspěvek od sva57 »

Každý sběratel většinou ví,že krabice od modelů se nevyhazují a jsou součástí modelu.My,kteří těch modelů, a tudíž i krabic máme víc,řešíme dilema,kam s nima.
Já mám ve sklepě skříň,kam se vleze cca něco přes 100 krabic.Zbytek jsem měl v bytě,kde hlavně v předsíni jsem měl úložný prostor nad vitrínama.A jelikož jsem se dostal do fáze,že jsem měl sice místo na modely,ale né už na krabice.Tak jsem přemýšlel jak dál.A pak jsem objevil v baráku již delší dobu nevyužívanou sušárnu.A problém je vyřešen. :D
Obrázek
Na každé krabici je štítek,kde je napsán výrobce modelů a u něho pořadová čísla modelů.Takže teď už mám přehled,kde přesně která krabice od konkrétního modelu je.

mihals
Kontaktovat uživatele:

Re: KRABICE OD MODELŮ

Příspěvek od mihals »

tak to netuším, kde bych ty krabice uskladnil já s naší 1+1 :mrgreen:
s mýma 50ti modelama je to jednoduchý, jsou vyřazeny ve dvou sloupcích v rozích místnosti :)
FaceBook > uživatel mihals 1:18

racing18

Příspěvek od racing18 »

To máš pro případ,že bys maloval nebo se stěhoval.

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Svato sušárna vypadá velká,tam se jich ještě vleze :)

BaRT
Site Admin

Re: Krabice od modelů

Příspěvek od BaRT »

Já osobně když jsem byl v 3+1 byla většina modelů v krabicích a pouze to co nemělo okénko bylo vystaveno v menší vitríně. Nyní na krabice místo mam, ještě jedu zásadu že určité krabice se dají dát do jiných a u univerzálních obalů mam vevnitř štítek o jaký přesně model se jednalo. Jinak Sváťo dobrý nápad.

Jinak v bytovce byla také nevyužitá sušárna, měl jsem tam skútr a i ostatní nájemníci zjistily že to je takové skladiště a dnes tam je docela bordel...
Sbírka modelů Citroën

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Re: Krabice od modelů

Příspěvek od Dali.B »

Mám to úplně stejné. V baráku mám jednu místnost, která funguje jenom jako obrovská skříň 4x3 m , nemá to ani okna, jenom osvětlení zářivkama. A tam mám ve velkých papundeklových krabicích menší krabice od modelů a někdy ještě ve větší krabici (třeba od Signature models) menší krabici (třeba od CMC). Takové Matrjóšky. :D

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“