Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
Tak tos musel být hodný 

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Barte pěkné přírustky a od přítelkyně očekáváš určitě pečenou kachnu,ne?? 

No snad to nebude pečená "kachna"/2CV/

Letošní "Ježíšek" byl opravdu moc štědrý, nejvíce mě překvapila manželka AUTOartovou "Devětsetsedmnáctkou"....děkuji, ale co mi opravdu vyrazilo dech, i když jsem to měl celkem dobře nastudováno z internetových fotografii, tak to je Tyrrell P34 od TrueScale, že jsou vedeny kablíky od kontrolek na "palubní desce" až do motorového prostoru přehlížím
, ale funkční pérování nezávislého zavěšení všech čtyř předních řídících kol, to musí člověk vidět naživo a mít v ruce.

Naposledy upravil(a) Jirka dne 25 pro 2010, 12:47, celkem upraveno 1 x.
a prosím tě, kde se rodí ženy, které kupují modelyJirka píše:Letošní "Ježíšek" byl opravdu moc štědrý, nejvíce mě překvapila manželka AUTOartovou "Devětsetsedmnáctkou"....

Ta moje se narodila v Opavské porodnicilicer píše: a prosím tě, kde se rodí ženy, které kupují modely

to Jirka: Tyrrell, to je opravdu moc hezké. Zeptal bych se - je to kov nebo resin?