Poslední úbytky

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
BaRT
Site Admin

Poslední úbytky

Příspěvek od BaRT »

model nejenom přicházejí, ale občas i odcházejí do dalších sbírek....
Sbírka modelů Citroën

sva57
Kontaktovat uživatele:

Re: Poslední úbytky

Příspěvek od sva57 »

PEUGEOT 406 COUPE-Gate 1/18
Obrázek

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Taky jsem se zbavil jednoho Peugeota 206 WRC (Solido 1/18),i když s těžkým srdcem,byl to totiž tenkrát muj první kupovaný model do sbírky :)
Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

hurvajs píše:Taky jsem se zbavil jednoho Peugeota 206 WRC (Solido 1/18),i když s těžkým srdcem,byl to totiž tenkrát muj první kupovaný model do sbírky :)
No jo,to se musí překousnout,ale dobře,že jsi se ho zbavil-Solido dělalo vůbec nejhorší 206 WRC

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Zase první model to je jak první dolar strýčka Skrblíka - měl by ve sbírce zůstat...
Sbírka modelů Citroën

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

sva57 píše: No jo,to se musí překousnout,ale dobře,že jsi se ho zbavil-Solido dělalo vůbec nejhorší 206 WRC
jj Svato,ale tenkrát jsem na něho v krámě čuměl jak péro z gauče :D (tehdy jsem vubec nevěděl,že se něco podobného vyrábí,šel jsem si puvodně kupovat plast.stavebnici),a prodejce mi ho rozmlouval,a říkal že mám radši sbírat rally 1/43,že osmnáctek WRC modelu se moc vyrábět nebude.No a vidíš už se blížím k 50 modelu(WRC)v tomto měřítku 1/18.No a na prodavače jsem tenkrát nedal jen proto,že tento model 1/18 byl levnější než nějaký prcek 1/43,což mi bylo v té době strašně divné :D

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Je fakt,že s mou 1. osmnáctinou-Bburago Ferrari Testarossa 1984 jsem se při prodeji taky loučil s jistou nostalgií a s 2. modelem F40(taky Bburago),kvůli kterému jsem jel 2x do Znojma do Tuzexu(poprvé měli zavřeno) byla ta nostalgie ještě větší. ;)

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

no vidíš to Svato,ted jsem si uvědomil,že jsme ve zkratce popsali jak jsme se sbíráním začínali :)

Fricoolinek

Příspěvek od Fricoolinek »

Taky jsem se zbavil jednoho Peugeota 206 WRC (Solido 1/18),i když s těžkým srdcem,byl to totiž tenkrát muj první kupovaný model do sbírky
sva57 píše:Je fakt,že s mou 1. osmnáctinou-Bburago Ferrari Testarossa 1984 jsem se při prodeji taky loučil s jistou nostalgií a s 2. modelem F40(taky Bburago),kvůli kterému jsem jel 2x do Znojma do Tuzexu(poprvé měli zavřeno) byla ta nostalgie ještě větší. ;)
Sorry, že to tak říkám, ale to vám tohle "těžké srdce" stálo za těch "mrzkých" pár set, které jste za to dostlali (předpokládám)?

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

hurvajs píše:no vidíš to Svato,ted jsem si uvědomil,že jsme ve zkratce popsali jak jsme se sbíráním začínali :)
jj Libore-to byly osmnáctiny,jinak se sbíráním 1/43 a 1/24 jsem začal na přelomu 70. a 80 let a 60. a 70. léta-to byly Matchboxy,Gorgi,Mebetoys atd., :D a vlastně všechno,co se objevilo před vánocema v hračkářství

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“