Jo, samý očekávatelný modely (tím ale neříkám, že špatný), tajně jsem trochu doufal, že by se teď zas mohlo objevit něco českýho (třeba T603 "šilhavka"), když v číslech 1-14 byly tři český auta, ale v 15-29 nic.VeňaPV píše:Na kultovniauta.cz jdou nové plány modelů. Nic nového pod sluncem..
Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Já nevím, co vás překvapuje? Podívejte se na maďarskou edici a s určitým zpožděním vyjde to samé a v téměř stejném pořadí i u nás.
Kult: Co je to za model na tom levém obrázku?
Jinak díky bohu za kultovky jinak by byl člověk odkázán jen tak na 5 modelů Ixo a Ist ročně..
Jinak díky bohu za kultovky jinak by byl člověk odkázán jen tak na 5 modelů Ixo a Ist ročně..
polské č.61 ŻUK A-03 http://images40.fotosik.pl/450/41c2db2585886176.jpgVeňaPV píše:Co je to za model na tom levém obrázku?
Naposledy upravil(a) kult dne 16 pro 2010, 18:28, celkem upraveno 1 x.
mně nepotěšila warsava m-20
Ani to neumíš pořádně napsat. Ta WARSZAWA M-20 do kultovních aut bezesporu patří. Pamatuju je zejména jako vozy taxislužby. I když to možná byly i pobědy, což byl její předobraz.
nebyla to spíš licence?a lišila se(na modelu snad jen mřížkou před chladičem).Ale počkat zrovna s WARSZAWA M-20 mohli ani ne půl roku po GAZ M-20 Poběda
http://www.auta5p.eu/katalog/fso/warszawa_01.htm

-
Tak to je nádhera!!!Fakt povedená kolekce!!!
Tie Tatry su nadherne. Parada.