Tak co pod stromeček :-)

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Re: Tak co pod stromeček :-)

Příspěvek od Dali.B »

Ačkoli jsem Ferrarista, tak tohle už budou druhé vánoce po sobě čistě ve znamení Porsche. Loni to byla první 911 z roku 1964 od AA a 917/30 z CanAm od Minichamps.
A letos se Ježíšek polepšil na dvojnásobný počet, 2 kousky sehnal ve Světě Modelů a 2 kousky na Modelissimu, všechno AUTOart, všechno Porsche :

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Loni ti Ježíšek taky ježil Porsche... prostě takhle začínají tradice :-)
Sbírka modelů Citroën

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

A tradice je hezké udržovat. :D

gary28

Příspěvek od gary28 »

Vidím ,že tady na fóru Ježíšek pracuje z velice slušným rozpočtem.
Anebo tu mají všichni svatozář. :D

peko

Příspěvek od peko »

Dalibore, a co Tvé další "odložené" modely na Světě modelů ? V úterý jsem tam byl a tak Ježíšek má hned co nadělovat - pár
"obyčejných" modelů, ale hlavně jedna superbomba od BAUERA, která jistě doskáče brzy i do Tvé sbírky a to Tvé oblíbené Bugatti coupé Esders v nádherné tyrkysové barvě, úctyhodné velikosti a zpracování. S tím prvním je to nádherná dvojička a začal jsem silně uvažovat, že si dodatečně pořídím i samostatné chassis.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

To gary28 :
Nevím jak jiní, ale já jsem ten druhý případ - svatozář. :lol:

To peko :
Ano Petře, těch modelů tam mám odloženo dost. A kdykoli uberu, hned zase přibudou nové... ach jo. AA prostě jedou po výrobě, ostatní výrobci mě tak netrápí. Na Bugattku jsem se byl podrobně podívat ve čtvrtek. Jednu jsem si nechal rozbalit, prohlídnul jsem ji, pak jsem to konzultoval s Ježíškem a ten už na to v rozpočtu nemá. :( Tak skončila zase mezi odloženými. Ale v lednu jsem na ni nachystaný. Je prostě nádherná.
No to Ti věřím, že vedle sebe to musí vypadat báječně. Která se Ti líbí více? Nasadil jsi světlomety nebo ne? A co myslíš, dočkáme se třeba zase za 2 roky další Royale :?: Já bych si teď nejvíc přál cabriolet Weinberger.

jarek

Příspěvek od jarek »

Pekna stvorka Dali ;)

HOPPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HOPPA »

Mě Ježíšek pod stromeček nadělí a to považte,překvapivě Renault Megane :D :D :D

Renault Megane III RS-1:18-Otto-limited 500 ks
Obrázek

a Renault Megane Trophy-1:24-Bburago/ten už je doma/
Obrázek
Koupím si jakékoliv auto,pokud to bude Renault Mégane ;)
http://www.meganehoppa.estranky.cz/
Obrázek-----Obrázek

peko

Příspěvek od peko »

To peko :
Ano Petře, těch modelů tam mám odloženo dost. A kdykoli uberu, hned zase přibudou nové... ach jo. AA prostě jedou po výrobě, ostatní výrobci mě tak netrápí. Na Bugattku jsem se byl podrobně podívat ve čtvrtek. Jednu jsem si nechal rozbalit, prohlídnul jsem ji, pak jsem to konzultoval s Ježíškem a ten už na to v rozpočtu nemá. :( Tak skončila zase mezi odloženými. Ale v lednu jsem na ni nachystaný. Je prostě nádherná.
No to Ti věřím, že vedle sebe to musí vypadat báječně. Která se Ti líbí více? Nasadil jsi světlomety nebo ne? A co myslíš, dočkáme se třeba zase za 2 roky další Royale :?: Já bych si teď nejvíc přál cabriolet Weinberger.
K Bugatti - svěllomety jsem zatím nenasadi, ale myslím, že bez nich bude to Bugatti hezčí. Dofám, že se dopracuje BAUER ke všem zbývajícím bugatkám, možná Ti odpovím za 2 měsíce - chci opět do Norimberku - třeba tam bude vystavena další nebo se zeptáme na další plány firmy - snad nám odpoví a nebo se budou tvářit tajemně a tím vlastně potvrdí "další Bugatti na obzoru".
Ještě k mému tajemnému "několik" pořízených modelů, skoro se stydím, ale Ježišek mi plní skoro všechna přání a tak se těším na tyto modely (některé jsem již vybalil a zařadil do polic, protože by pod stromečkem nebylo dost místa a kdyby to viděla moje žena, asi by se vybulila a od 24.12.2010 bych byl oficiálně prohlášen za vdovce).
- doplnil jsem sbírku o 3 ks Ferrari 365 od KY (žlutá č.36,červená č.22 a čistě červená) ke své č.39
- doplnil jsem P 935 K3 LM Coca Colla od True Scale (ke svým 4 předchozím)
- od AA P 908/02 WINNER OF 1969 WATKINS GLEN, Mc Laren F1, Mustang Bullit
- od CMC F 250 Testa Rossa 1958 LM Lucybelle
-od BBR F 458 a F SP1
- od Sparku 2x Matra (mám tedˇvšech 5), 2x Rondeau a 2x DAUER PORSCHE - vše LM

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Já jsem také pro Esdersovu Royale bez světlometů. Esders si je prý nepřál, protože by rušily siluetu karosérie a v noci nejezdil.
Tož já budu zvědavý na zprávy z Norimberku.
Petře, to bude chtít nějaký větší strom, aby se to pod něj vešlo. :D

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“