Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Nešla by sem ta fotka hodit? Podle mě bude 130RS určitě o něco dražší než S2000, Abrex má tradici, že starší auta jsou dražší, možná kalkuluje, že se jich prodá míň, možná na nové přispěje škodovka nebo jim dá licenci výhodněji nebo jen maximalizuje svůj zisk. Ale asi je předčasný řešit cenu, když model je zatím buhvíkde.
Naposledy upravil(a) FKS dne 11 lis 2010, 14:45, celkem upraveno 1 x.
Fotka sem nejde dát,není veřejně publikovatelná!
Abych řekl pravdu , ABREX mi svými kroky dost překvapuje - tímhle tempem se nějakých starších typů Škodovek nikdy nedočkáme - to samé s Veterány 1 : 18 ! 
Už mi těch 10 variant od jednoho Modelu nebaví !

Už mi těch 10 variant od jednoho Modelu nebaví !

Bavit tě nemusí,ale doba si to žádá!Model se nemusí vyvíjet ,jen se mění barvy.Kdyby jsi podnikal,snažil by ses to také tak dělat!Víš,kolik času zabere výroba master modelu?
Vím , ale třeba ty osmnáctiny už přece ukazovaly už před jakou dobou 

Všechno to byly ale prototypy.
Podle mě Abrex v těch 1:18 asi utopil dost peněz, měl náklady s jejich vývojem, některé vystavované modely vypadaly už dost finálně a pak přišla krize, tak to stopli, protože se (oprávněně) obávali, že by prodeje drahých 1:18 moc nešly. A nezbyly jim peníze a čas na vývoj 1:43.
Pro informaci - psal jsem do Abrexu, jak to teď vypadá s Š130 RS, Š110L a Š105/120 (úzká verze), odpověď přišla tato:
"Vámi dotazované modely jsou zahrnuty do výrobního plánu. Z důvodu nepředpokládaných výrobních změn se některé modely musely
pozastavit. Doufáme, že se k těmto modelům brzy vrátíme."
Takže buď ještě sami neví, kdy přesně to budou schopni udělat nebo se oficiálně bojí říci nějaký termín (což chápu), aby jim pak lidi nenadávali, když to nevyjde. V plánu jsou i další barevné verze Felicie 1994 (tam zatím nejsou všechny skutečné barvy, jak bylo dosud dobrým a nadstandardním zvykem proti jiným výrobcům), ale kdy to bude se neví.
"Vámi dotazované modely jsou zahrnuty do výrobního plánu. Z důvodu nepředpokládaných výrobních změn se některé modely musely
pozastavit. Doufáme, že se k těmto modelům brzy vrátíme."
Takže buď ještě sami neví, kdy přesně to budou schopni udělat nebo se oficiálně bojí říci nějaký termín (což chápu), aby jim pak lidi nenadávali, když to nevyjde. V plánu jsou i další barevné verze Felicie 1994 (tam zatím nejsou všechny skutečné barvy, jak bylo dosud dobrým a nadstandardním zvykem proti jiným výrobcům), ale kdy to bude se neví.
Na niektorom fóre niekto písal, ze Skodovka vraj kúpila firmu Abrex a nemá záujem o vyrobu starsich typov...Dúfam ze tomu tak nie je.
no to doufám,že ne.taky čekám na užovku a jiný ,,kultovky''