Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
LeonCupraR
aha, tím to bude já ho mam tak zafixován, když tahle fotka letěla po webu...
sva57
ale že to C-Métisooe uteklo o chlup
aha, tím to bude já ho mam tak zafixován, když tahle fotka letěla po webu...
sva57
ale že to C-Métisooe uteklo o chlup
Sbírka modelů Citroën
Jejej moje vysněná GT-R, která pořád ne a ne dorazit do české obchodní sítě... (Kupuji modely radši na krámě, znáte to něco bude špatně a vracejte to bůhví kam nebo bůhví komu...)
Velká gratulace Sváťovi k 7OO. modelu. Jak to oslavíš ? Zakoupením sednistého-prvního kousku ???
ad BaRT : To Porsche 911 v modré barvě, které jsi viděl asi nebylo od AA ale od CMC, že jo. Ale ten AA je taky krásný, já půjdu do AA.
ad BaRT : To Porsche 911 v modré barvě, které jsi viděl asi nebylo od AA ale od CMC, že jo. Ale ten AA je taky krásný, já půjdu do AA.
Naposledy upravil(a) Dali.B dne 02 kvě 2009, 13:03, celkem upraveno 2 x.
Jasně, já taky, však my trpělivější si počkáme, pak si to pěkně prohlédneme a koupíme si najistotu kvalitní kousek.PC CZ píše:Jejej moje vysněná GT-R, která pořád ne a ne dorazit do české obchodní sítě... (Kupuji modely radši na krámě, znáte to něco bude špatně a vracejte to bůhví kam nebo bůhví komu...)
je to možné, Porsche bylo fakt detailní, bez obalu už vystavené...
Sbírka modelů Citroën
Dali.B.-dík,už jsem to oslavil-dnes ráno zazvonil pošťák a dovezl mě balík z USA.Je to z Ebaye,vyhrál jsem to v pondělí ráno a už mám toho krasavce doma-takže 701.
Je to Exoto Nissan R90V.Řekl bych,že u tohoto modelu se Exoto vrací tam,kam má-je to jeden z nejlíp provedených modelů od této firmy
PC CZ + Dali.B-já sice hodně nakupuji s shopů,ale jen vyzkoušených a ověřených a mám vysněné modely podstatně dříve a taky podstatně levněji vzhledem k domluveným slevám
Je to Exoto Nissan R90V.Řekl bych,že u tohoto modelu se Exoto vrací tam,kam má-je to jeden z nejlíp provedených modelů od této firmy
PC CZ + Dali.B-já sice hodně nakupuji s shopů,ale jen vyzkoušených a ověřených a mám vysněné modely podstatně dříve a taky podstatně levněji vzhledem k domluveným slevám
Co tenhle Nissan jel za závod ? LeMans, nebo něco jiného ?
Tenhle Nissan jel MS sportovních vozů skupiny C 1990 a z těch Nissanů se mě líbil nejvíc a taky hrála roli cena-byl o 100$ levnějsí,než ty ostatní