Třeba výrobce dostal pokyn, aby tuhle verzi smontovávali nekvalitně, aby vynikl rozdíl proti "plné" verzi Abrexu:-) Amercom Superb ale celkově vypadá dobře, podle mě mu víc sluší černé pneumatiky více než ty s bílým bokem u Abrexu (samozřejmě věc názoru). Je to jediný model z této série, který jsem se chystal koupit, protože jinak to podle mě fakt nemá cenu brát. Asi ještě možná vezmu Fiata 124 Spider, ten je taky podle fotek celkem pěkný, prostě záleží na tom, od kterého výrobce je konkrétní model převzatý.vania píše:Je to pravda, zpracování dost hrozné. I já měl boční světlo přilepené o 180 st. dolů, narázníky jsem musel znovu upevnit a blatníky neseděly. Oprava však zabrala jen pár minut a jinak to nevypadá zle. Je to zřejmě abrex, i když o výrobci (či licenci) nikde ani zmínka.
Divný je, že na internetu nemají přesný přehled modelů jako v Polsku, v časopisu u Superba je jen napsáno, že příště bude Citroen Traction Avant Roadster a pak jen namátkový výčet dalších aut, co se někdy objeví.