Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Za fáčko se též přikláním, kupovat model když už ho mám jen kvůli časáku se mě nechce
Škoda Suberb 1938
Tak jsem si koupil Škodu Super za 139 Kč. Je to celkem pěkný model. Kvalita je samozřejmě nikde jinde, ale úplně na odpis to taky není. Řekl bych, že časopisová edice je udělaná z výrobních zmetků, které Abrexu zbyly z první produkce.
Když mi nikdo vysvětlí, jak mezi IMG vložit obrázek přidám i fotky.
Když mi nikdo vysvětlí, jak mezi IMG vložit obrázek přidám i fotky.
Re: Škoda Suberb 1938
To je ten od Amercomu ?
Obrázek asi jen uploadovat na Imageshack nebo podobný server a pak sem dát adresu obrázku.
Obrázek asi jen uploadovat na Imageshack nebo podobný server a pak sem dát adresu obrázku.

jj ten od Amercomu
Re: Škoda Suberb 1938
Superb se už řešil v sekci "Legendární automobily".polaris píše:Tak jsem si koupil Škodu Super za 139 Kč. Je to celkem pěkný model. Kvalita je samozřejmě nikde ...
Tak kultovky 18 a 19 jsou doma. Žádná vada, tak tohle jsou vůbec první kousky co mám bez nějakých vad.
tak to máš štěstí já na Wartburgu dělal 40 min.Zato v polsku ifa bez zavad(je potřeba jenom srovnat světla u wartase toho bylo víc) a podle mě s MOSKWICZ 400,když pominu význam aut pro CSSR jedny z nejlépe provedených a zpracovaných modelů kultovek.
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
Tak tentokrát bohužel velká kvalitativní hrůza. Wartburg se bude muset rozebrat a znovu sesadit interier (zajímavé je, že stejný problém jsem měl před časem s tím z polské edice) a žiguli je na reklamaci. Má ulomené kolo. Reklamace však bez problému. Dle tel. dotazu stačí nafotit a poslat pouze fotky závady. Ani nechtějí ten špatný poslat.
Já mám zase pravý opak. Warťák má pouze křivý nárazník (to bylo běžný i u skutečných aut) a žigul je bez chyby (pokud pominu, že má palubku 2103)
To je pravda, přístrojová deska je špatná. Je opravdu z 2103. Stejně tak i v polské edici. Správnou má pouze kombik VAZ 2102, který vyšel v Rusku.