Legendární automobily
Legendární automobily
Jaký je Váš názor na tuto kolekci?
Re: Legendární automobily
Crown Victoria není žádná sláva, ale za 49,- se dá celkem dost odpustit, Capri a Jaguar se mi už zdají lepší..
-
Na zkoušku jsem si za to páďo koupil tu Victorii a tedy kvalita skutečně nic moc. Do dalších čísel už asi nepůjdu. Vyjímku udělám u toho Supa, protože ho mám v té červené už od Abrexu a tak by mne celkem zajímal ten kvalitativní rozdíl.
Otázkou je, jestli Superb bude, na stránkách Amercomu zmizel...
jaguar je dobrej za ty prachy
Superb na strankach zmizel, ale v časopisu je psaný že bude, takže uvidime..
Dneska by měl být Superb. Je na stáncích?
Je na stáncích, právě jsem ho koupil. Proti Abrexu je ošizený o stříbrný rámeček zadních oken a bílé boky pneumatik, ale hlavní rozdíl je, že karoserie je ze dvou částí - blatníky a stupačky jsou oddělené od karoserie a jsou z plastu! Kvalita zpracování nic moc, vybíral jsem ze dvou a oba měly špatně přilepený hledáček (směrem dolů), nárazníky špatně sedí a na stupačce je na hraně od odřený lak. Na druhou stranu člověk nemůže chtít moc za 139 Kč. Třeba je to náhoda a ostatní jsou lepší, na trafice ale většinou není moc výběr a přes blistr a igelit není všechno vidět.
Je to pravda, zpracování dost hrozné. I já měl boční světlo přilepené o 180 st. dolů, narázníky jsem musel znovu upevnit a blatníky neseděly. Oprava však zabrala jen pár minut a jinak to nevypadá zle. Je to zřejmě abrex, i když o výrobci (či licenci) nikde ani zmínka.
No, byl jsem ve stánku, Superba jsem obhlíd a nakonec jsem si koupil kalendář s kultovkama (ač je jinak nekupuji). Moc lituju, že u nás neprodává Altaya. Bylo by vidět, jak lze také vyrobit model, co se prodává ve stánku.