Fotogalerie 18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Fotogalerie 18
No, řekl bych, že tohle už je trochu víc, než základ.
Zvláště vitrína č.1 se mě líbí. UT 993 GT1 , GT2 , tak to jo.

Díky za kladné hodnocení.Časem třeba přidám lepší foto.
A přidávám ještě podrobnější fotky CMC / Maserati 250F No.1 z roku 1957.

A společné foto nejprve s MASERATI Tipo 61 Birdcage 1960 - oba vozy v provedení, jak jely na Nürburgringu (Grand Prix 1957 a 1000km 1960) a poté společné foto s FERRARI Dino 156 F1 z roku 1961 ( dva mistři světa : Juan Manuel Fangio a Phil Hill )

.. a já se přidávám.. mají takové modely vůbec nějakou chybičku? 

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
už to tu bylo,u starší roku výroby myslím že praskají čelní štítky??
Tak tak, právě to byl jeden z důvodů, proč jsem prováděl tu výměnu a 250F bez startovního čísla šla pryč i s rozpraskaným štítkem. A namísto ní jsem hned pořídil 250F limitovanou edici se startovním číslem 1 Juana Manuela Fangia. U této limitované edice už štítky nepraskají.
A teď už se moc těším až si pořídím další nejnovější kousky od CMC, 300 SLR Uhlenhauta a 250 Testa Rossa z LeMans ale především a úplně nejvíc, až se objeví jejich Bugatti Atlantic. V tom mám naprosto jasno, Atlantic od AA nemá šanci.

A teď už se moc těším až si pořídím další nejnovější kousky od CMC, 300 SLR Uhlenhauta a 250 Testa Rossa z LeMans ale především a úplně nejvíc, až se objeví jejich Bugatti Atlantic. V tom mám naprosto jasno, Atlantic od AA nemá šanci.
Podrobnější foto NISSAN GT-R R35 GT500 ze Super GT 2008 od AA Signature.

A společné foto s NISSAN R390 GT1 z Le Mans 1997 :
2 x No.23 + AA Signature = červeno černá paráda

2 x No.23 + AA Signature = červeno černá paráda