Ferrari

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Re: Ferrari

Příspěvek od Dali.B »

Ach jo, spolu jim to tak sluší.... To mě nemůže nechat v klidu. ;) Ještě, že jsem se neunáhlil a nepořídil ji v té současné podobě. Tahle originální z Le Mans, to je to pravé ořechové.

A ještě mám jedno dilema. S pořízením 312B F1 jsem znovu začal uvažovat o 312PB od GMP, teď už by měla parťáka.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Dali.B píše:A ještě mám jedno dilema. S pořízením 312B F1 jsem znovu začal uvažovat o 312PB od GMP, teď už by měla parťáka.
Taky pěkný model :D

jarek

Příspěvek od jarek »

Svato, prosim Ta, ty mas autenticku Testarossu z Le Mans. Ako je na nej pripevnena krycia plachta nad sedadlom spolujazdca? Je tam mechanizmus, alebo sa to iba polozi a tak to aj ostane? Na prezentacnych fotkach CMC je vyfotena s prichytenou plachtou, ktora vyzera byt po bokoch perforovana, ale na fotkach z Modelissima to uz nema. Dik za info ;)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Je to Jarku papírový kryt oblepený látkou,ale v tomto případě se to CMC moc nevydařilo a model to jen hyzdí-osobně ho nechávám v krabici ;)

lazard

Příspěvek od lazard »

Nekterei sberatele uz ten kryt predelavali a pak to vypada velmi dobre. Je nyni nevim o co jde, ale az budu model mit, tak to predelam taky.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

I když ne úplné Ferrari, přeci jen alespoň Dino, takže sem určitě patří. Přidávám ještě pár foto mého posledního Dina 246GT Series E (od roku 1971) od Mattel Elite.
Další fotky na mém photobucketu.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

FERRARI 412 P NART Le Mans 1967 - GMP
Jelikož jsem prodal tento model od Jouefu,tak jsem nakonec přeci jenom po dlouhém váhání pořídil GMP i vzhledem k tomu, že byla i celkem příznivá pořizovací cena.
U tohoto modelu je už vidět,že pár problémů se GMP již podařilo odstranit (příliš vysoká světlost přední části a velká rozbíhavost ZN),než tomu bylo u prvních modelů 330 P4.I když tvarově to ještě není to "pravé ořechové " a už se s tím asi nic jiného dělat nebude,tak je to určitě vzhledově krok vpřed.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Svato vypadá pěkně.Tyto cestovní auta vozily i rezervu??Jestli ano tak je nějak divně tím "špagátem" zauzlovaná nebo se mýlím :)

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

já bych podle fotek řekl že ten "špagát" je takové to gumové stahovací lano v reálu a normálně do kříže by se ti to svezlo tak vprostředku dvě lana propleteš a na krajích zahákneš.
Sbírka modelů Citroën

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

...přesně tak :D

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“