Paudi models - Čínský výrobce

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
lazard

Re: Paudi models - Čínský výrobce

Příspěvek od lazard »

Fotka tovarny muze byt fotka jakekoliv tovarny: to co jsem psal byla odpoved cinana z cinskeho fora. Cili predpokladam, ze Cinan vi, o cem mluvi.

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Jo, vždyť jsem ti to ve své odpovědi potvrdil výrobce to není pouze "distributor" zase krom jeho se moc k těm modelům jinak stejně zatím nedostaneš. Fotky jsou z jejich webu továrna na modely, ale čí to nikdo neví :-)
Sbírka modelů Citroën

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Já se chci jen zeptat, dá se rovnou z jejich obchodu objednat poslaní do Čr?

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Osobně jsem to bral přez eBay, ale na těch stránkách Shop je i přihlášení takže to asi jde...

http://www.paudimodel.com/shop7/
Sbírka modelů Citroën

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Právě z toho také vycházím i z toho že tam je česká měna.Možná bude i doprava zdarma, když se podívám jak to chodí na stránkách dealextreme.com .

Paganini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paganini »

zdar, modely lze objednat přímo ze stránek eshopu na Paudimodels, já si objednal 2 škodovky a poštovné do ČR stálo 68,5 USD, platil jsem to přes paypal, probíhalo to tak, že jsem to na stránkách objednal, zaškrtnul možnost platit přes paypal a oni poslali paypal výzvu k platbě. Co si pamatuji modely dorazily cca za 14dní. Nedoplácel jsem žádný clo ani DPH. Nevím jestli sem měl štěstí nebo jestli se nic platit nemusí.

LeonCupraR

Příspěvek od LeonCupraR »

Oh tak ešte plus poštovné? V tom prípade jednoznačne cez Ebay.... Taká Octavia ma tam vyjde aj o 40 USD lacnejšie.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Paganini píše: Nedoplácel jsem žádný clo ani DPH. Nevím jestli sem měl štěstí nebo jestli se nic platit nemusí.
Clo se vybírá nad částku 150 Euro.Když to přepočítáš podle kurzu na USD,tak je to nad cca 208 USD.Zahrnuje to jak cenu modelu,tak i poštovné.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

LeonCupraR píše:Oh tak ešte plus poštovné? V tom prípade jednoznačne cez Ebay.... Taká Octavia ma tam vyjde aj o 40 USD lacnejšie.
Co se týká nákupu v zámořských shopech,dávám taky přednost eBayi,jelikož nemusíš bádat,jaký kam je poštovný a platební podmínky, a provádět pořád samý registrace ;)

ksmotorsport
Kontaktovat uživatele:

Re: NOVINKY Paudi models - Čínský výrobce

Příspěvek od ksmotorsport »

1/18 Honda CrossTour

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“