Porsche
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Porsche
Porsche 917/10 a 917/20 - PMA Minichamps

Tak jsem se konečně rozhoupal a tuto verzi PORSCHE 996 RSR od AA jsem zakoupil v pravý čas
Na foto spolu s 996 GT3 R a 997 GT3 RSR

Presentační verze 996 RSR(PMA) a okruhová verze RSR (AA)

Na foto spolu s 996 GT3 R a 997 GT3 RSR
Presentační verze 996 RSR(PMA) a okruhová verze RSR (AA)
Však to byla cenasva57 píše:Tak jsem se konečně rozhoupal a tuto verzi PORSCHE 996 RSR od AA jsem zakoupil v pravý čas![]()

Je to fajn všechny 3 v té bílé, i když bych dal asi přednost pestřejší kombinaci, ale má to něco do sebe. Mě se ale více líbí ty prezentační pomalované. No ale právě 996 RSR od AA takto není, proto ta černá.
Jo, právě Dali mi bral tu bílou RSR. Za tu cenu vážně nešlo odolat, ale bylo to tak za pět dvanáct. Už šly zase nahoru.
Ty pomalované nejsou špatné (z jednotlivých závodů), ale už je to místy přeplácané a ztrácí se tvary vozu. Ty předváděčky jsou lepší, např. zelená VIP CUP verze 997 je krásná (a byla také za krásnou cenu, však víte).
Nějaká bílá 996 RS byla nedávno na Aukru, ale nějak jsem zaspal a ani nevím, jak to dopadlo. Ta mi ve sbírce chybí.
Ty pomalované nejsou špatné (z jednotlivých závodů), ale už je to místy přeplácané a ztrácí se tvary vozu. Ty předváděčky jsou lepší, např. zelená VIP CUP verze 997 je krásná (a byla také za krásnou cenu, však víte).
Nějaká bílá 996 RS byla nedávno na Aukru, ale nějak jsem zaspal a ani nevím, jak to dopadlo. Ta mi ve sbírce chybí.
Tak tady davam nejake ty Porsche v souvislosti s mym poslednim prirustkem - 964 Carrera RS. Z "pribuznych" Porsche ve stejnem "provedeni" jako tento model je pouze modra 993 Carrera RS od UT a bila 996 GT3 Mk.II od AA - jenom tyto 3 modely jsou bez klece uvnitr. Vsechny ostatni GT3s (zluta AA 996 Mk.I a cervena AA 997 Mk.I) a GT3 RSs (bilomodra AA 996 a zelenocerna AA 997) maji uvnitr klec.

Porsche 911 Gt1 Le Mans 1997, BMS Scuderia Italia, Driven by: Pierluigi Martini (I)/Christian Pescatori (I)/Antônio Hermann (BR)
Vlastní úprava modelu od UT models za použití potisků od R+R miniatures ( bohužel šlo o aršík obtisků cca. 10 let starý, takže po namočení do vodní lázně řada obtisků popraskala, což značně zkomplikovalo jejich nanášení na model - nejhůře dopadl bílý pás na předku vozu, který jsem musel místy nahradit barvou, což je při pohledu zblízka vidět).

Vlastní úprava modelu od UT models za použití potisků od R+R miniatures ( bohužel šlo o aršík obtisků cca. 10 let starý, takže po namočení do vodní lázně řada obtisků popraskala, což značně zkomplikovalo jejich nanášení na model - nejhůře dopadl bílý pás na předku vozu, který jsem musel místy nahradit barvou, což je při pohledu zblízka vidět).