Poslední přírůstky

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
ksmotorsport
Kontaktovat uživatele:

Re: Poslední přírůstky

Příspěvek od ksmotorsport »

Z tohoto důvodu firmy Welly a spol.neřeším. ;)
Když se snažíš sbírat jednu značku auta,někdy ti nic jiného nezbyde.Já se snažím mít modely jedné značky i od všech dostupných výrobců.
Pro mě je třeba ,,nedostupný,, model od MR models.Desítku za resin nejsem ochotný dát.To může třeba i troubit. :lol:

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Otázka je nad stálostí kvality, někteří výrobci s lakem bojovaly vždy...
Sbírka modelů Citroën

HOPPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HOPPA »

ksmotorsport píše:
Když se snažíš sbírat jednu značku auta,někdy ti nic jiného nezbyde
Nezbývá mi než souhlasit :? ;)
Koupím si jakékoliv auto,pokud to bude Renault Mégane ;)
http://www.meganehoppa.estranky.cz/
Obrázek-----Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

ksmotorsport píše: Když se snažíš sbírat jednu značku auta,někdy ti nic jiného nezbyde.Já se snažím mít modely jedné značky i od všech dostupných výrobců.
Pro mě je třeba ,,nedostupný,, model od MR models.Desítku za resin nejsem ochotný dát.To může třeba i troubit. :lol:
Jo za málo peněz,málo muziky...
Ale však ty si to přelakuješ ;)

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Od HIGHWAY 61 z Modelissima :

DODGE Challenger R/T 440 Six Pack Hardtop (1970)
V8 • 440ci 7206ccm • OHV 16V • 291kW (390hp)

Krátký komentář k modelu :
Modely Highway 61 jsou vcelku obstojné, samozřejmě o něco horší než třeba ERTL Authentics. Tento Challenger má velice krásně propracovaný podvozek včetně otáčejícího se kardanu, krásně propracované disky kol včetně pneumatik s nápisy, nádherný interiér i motorový prostor, kapota se zvedá na systému vzpěr dle skutečného vozu (podobně jak nyní začíná dělat AA), krásně je udělaná maska a mřížka, i mnohé další detaily jsou super. Lak je obstojný, slícování taktéž. Co mě ale na všech modelech Highway 61 mrzí, je jejich pofiderní technologie, kdy veškeré rámečky kolem oken a další chromované lišty na modelu nechromují, ale řeší to potahem jakousi velice tenkou folii imitující chrom. Nevypadá to zdaleka tak dobře jako když se to pochromuje, navíc je zde otázka životnosti této folie. Toto nešťastné řešení do značné míry devalvuje jinak moc pěkné modely Highway 61 a sráží je podle mého tak o jednu kategorii níže, než by si zasloužily. Proto takovýto model pořídím pouze v případě, jaký nastal nyní, kdy tento kus byl na Modelissimu za hodně dobrou cenu. Tedy podobná situace jako u Mattel Elite.

Obrázek

Mikojan04
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikojan04 »

Opel manta 400 Revell ve stříbrné
Obrázek
Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Z Modelissima PEUGEOT RCZ - Norev.
V podstatě jsem ho koupil z takové nostalgie,jelikož jsem v Peugeot servisu pracoval 16 let.
Co se týká samotného modelu,tak je to takový ošizený Norev s neotvíracím zadním víkem,plastovým interiérem a příliš velkou světlostí (na tom budu muset asi zapracovat) a špatně dolakovanýma hranama předích blatníků(hlavně na pravé straně).
Obrázek
Obrázek
..a další přírůstkem je PORSCHE 959 - AA.-taky z Modelissima
Dali.B -Ale chystám se jednoznačně na bílou, já ty stříbrné auta moc nemusím.
Dal jsem Dalibore taky přednost bílé.Ale jelikož mě prošla rukama i stříbrná barva,tak nebýt té chybějící černé linky kolem zadních lamp,tak musím uznat,že na mě udělala podstatně lepší dojem stříbrná-ten model vypadá realističtěji.U té bílé to holt kazí ten jasnější odstín bílé na discích kol.Být to v barvě karoserie,tak ten model nemá chybu. ;)
Obrázek
Obrázek

Vladamir

Příspěvek od Vladamir »

Obrázek

Trocha elegance z padesátých let - Road Signature - Lincoln Capri 1952

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Další vítězný model z Le Mans 1979 v mé sbírce : PORSCHE 935 K3 od TSM.
Je to v podstatě model z původní formy od Carouselu staré cca 7 let,dovedený detailama k lepší dokonalosti.Tím ale,že je to ze staré formy,tak např.moc nesedí zadní víko se spoilerem ve svém uložení a "stačí se na model špatně podívat", a z uložení zadní víko odskočí....
Obrázek
Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

sva57 píše:Z Modelissima PEUGEOT RCZ - Norev.
V podstatě jsem ho koupil z takové nostalgie,jelikož jsem v Peugeot servisu pracoval 16 let.
Co se týká samotného modelu,tak je to takový ošizený Norev s neotvíracím zadním víkem,plastovým interiérem a příliš velkou světlostí (na tom budu muset asi zapracovat) a špatně dolakovanýma hranama předích blatníků(hlavně na pravé straně).

..a další přírůstkem je PORSCHE 959 - AA.-taky z Modelissima. Dal jsem Dalibore taky přednost bílé.Ale jelikož mě prošla rukama i stříbrná barva,tak nebýt té chybějící černé linky kolem zadních lamp,tak musím uznat,že na mě udělala podstatně lepší dojem stříbrná-ten model vypadá realističtěji.U té bílé to holt kazí ten jasnější odstín bílé na discích kol.Být to v barvě karoserie,tak ten model nemá chybu. ;)
Tak to musela být hodně silná nostalgie Sváťo, že sis pořídil tohoto Noreva...
To druhé bílé auto, to už je jiná káva ;)
Já ho naživo nikdy neviděl, ale je možné, že i naživo mohl být odstín na kolech jiný, než na karosérii. Když stejnou barvou nalakuješ plastový nárazník a plechový blatník, taky to je vidět. Záleží jenom jak moc, myslím že horší než žluté AA Diablo 6.0 to být nemůže.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“