Údržba resinového modelu :
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Údržba resinového modelu :
Jedná se mi o zkušenosti sběratelů,kteří již delší dobu mají ve sbírce resinový model.Jak dnes vypadá po těch dnech či letech ve vitrínce?Jak je tvarově stálý atd.Veškeré poznatky a nápady ,jak zlepšit uržbu a skladování těchto modelů,zde přivítam.Jelikož se postupně rozmáhají ,hlavně díky levnějším modelům od otto,které v poměru ceny a kvality jsou bez konkurence 

Re: Údržba resinového modelu :
Zatím jeden rok a bez problémů.
Složitější je údržba stěrače a některé kovové nápisy se musejí fakt oprašovat jen pohledem, takže pokud nemáš dobrou vitrínu raději je nech v obalech.
Složitější je údržba stěrače a některé kovové nápisy se musejí fakt oprašovat jen pohledem, takže pokud nemáš dobrou vitrínu raději je nech v obalech.
Sbírka modelů Citroën
Jo přesně tak to zatím dělám,než si nejakou pořádnou pořídím.Už jsem narazil i na jednoho výrobce,vitrín na modely a dekorace.
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
U vitrín v Tvém odkazu je u výrobce zásadní chyba.Vitrínu s otvíracíma sklama nikdy neutěsníš,jedině že bys to oblepil páskou.Nejlepší jsou vitríny s posuvnýma sklama 

JJ,máš pravdu,na tento ůčel mají tuto velkou chybu.Časem se to pořeší.Proto mám ,zbytek v krabicích.