Lamborghini

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
ksmotorsport
Kontaktovat uživatele:

Re: Lamborghini

Příspěvek od ksmotorsport »

JJ,oko odborníka se prostě pozná.
Když kopírovaly základ pro model na výrobu formy,tak pravděpodobně někdo zvoral šířku světel.Jsou široké jako vyklápěcí.
Tyhle japonský jsou širší.Na modelu to dělá kolem dvou milimetrů.Blinkry jsou tím pádem taky někde jinde.
Předělávat to je nesmysl.Hlavně jsem si toho všimnul až po laku.Resiny nemám moc rád.V porovnání s AA a cenou to neodpovídá.Ani od profíků.(MR,Looksmart,atd)
Jak víš kupoval jsem je v době kdy se tvrdilo že 6.0 nikdo dělat nebude.A takhle jsem ,,ujel,,

Obrázek

Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

To jo,já si spíš všiml,že ta přední část předních blatníků působí trochu moc robustním,až těžkopádným dojmem-hodně je to vidět na té skupinové fotce ;)

ksmotorsport
Kontaktovat uživatele:

Gallardo Italia,předělávka modelu od Maista.Sedadla z Reventonu,kola Callisto ze Spydera od Buraga,víko motoru z LP 560 od AA.Odstín modré asi není stoprocentní ale napadlo mě to včera večer předělat a v noci jsem nenašel žádnou míchárnu barev otevřenou,tak jsem to zatím nechal. :lol:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Karle máš to pěkné,ta vlajka na střeše nemá chybu

ksmotorsport
Kontaktovat uživatele:

Gallardo LP 560-4 Super Trofeo Strada Spyder - přestavba z Momdo Motors
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Že i "mistr tesař se někdy utne"potvrzují moje fotky Miury S od Kyosha.Můj kamarád mě tento model donesl,abych s tím něco udělal.Jen podotýkám,že na pasování přední kapoty jsem už pracoval před focením(bylo to ještě horší).
I když kapota spodní částí sedí na prahu,v horní části je schodek oproti dveřím.Při pohledu na spáry celého modelu jsem si vzpoměl na Ferrari F 50 od Maista....
Obrázek
U zadního dílu je to to samý.Už jsem tomu sice taky domluvil,ale žádná sláva to není.A to ještě víko kufru na zadním dílu je taky zkříženýa odřený na jedné hraně, a mezi středovým sloupkem a prahem byl skřípnutý kousek ubrousku.
Obrázek
Takovýho zmaštěnce jsem už dlouho neviděl a i když jsem přemýšlel,že Miuru S od Kyosha taky pořídím,tak aby mě doma přistál takový model,tak raději zádný...

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Trochu mě to připomíná Miuru od Ansonu. Ale Miury od Kyosha se mi nikdy nelíbily, to slícování vesměs nemají dobré, proti AA je to taková hrubá práce. Je to zajímavé, protože tzv. Jota od Kyosha je úplně někde jinde, je perfektní.

licer

Příspěvek od licer »

Dali.B píše:... protože tzv. Jota od Kyosha je úplně někde jinde, je perfektní.
taky nemůžu žádnou JOTU nikde sehnat :( ...i ebay mlčí. Nepočítám tu verzi z roku 2008, ta mě nezajímá....a té je dost.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Díval jsem se na eBay, je jich tam celkem dost, většinou červené. Ale já ji nemám a ani ji nesháním, stejně to není model původní originální Joty, ale nějaké Miury, která byla později přestavěna do podoby Joty.

ksmotorsport
Kontaktovat uživatele:

Dali.B píše:Díval jsem se na eBay, je jich tam celkem dost, většinou červené. Ale já ji nemám a ani ji nesháním, stejně to není model původní originální Joty, ale nějaké Miury, která byla později přestavěna do podoby Joty.
;) A o tom to je...

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“