Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
[quote="Dali.B"]Od SunStaru z Platinum Collection , opět ze SVĚTA MODELŮ :
MERCURY Montclair Convertible (1956)
V8 • 312ci 5115ccm • OHV 16V • 168kW (225hp)
Souhlasím, užasné auta i modely, taky mě vždycky ohromí : )
MERCURY Montclair Convertible (1956)
V8 • 312ci 5115ccm • OHV 16V • 168kW (225hp)
Souhlasím, užasné auta i modely, taky mě vždycky ohromí : )
A teď mám pro změnu přírůstek z MODELISSIMA. A ne jeden, ale fotky budu dávat postupně, jak budu stíhat. Už mě po delší době mí kolegové a kamarádi sběratelé dokopali k objednávce na Modelissimu.
Tentokrát byl společný balík opravdu velký, skoro neprošel dveřma.
Od Mattel Elite :
FERRARI 550 Barchetta Pininfarina (2000)
V12 • 5474ccm • 2xDOHC 48V • 357kW (485ps)
Dlouho jsem váhal mezi červenou (ferrari by mělo být červené) a černou. Na červené se mi zase tak nelíbil ten světle hnědý interiér, zatímco na černé je nádherný světlounko béžový. Interiér rozhodl, je černá. A k tomu byla i o 10eur levnější než červená.

Od Mattel Elite :
FERRARI 550 Barchetta Pininfarina (2000)
V12 • 5474ccm • 2xDOHC 48V • 357kW (485ps)
Dlouho jsem váhal mezi červenou (ferrari by mělo být červené) a černou. Na červené se mi zase tak nelíbil ten světle hnědý interiér, zatímco na černé je nádherný světlounko béžový. Interiér rozhodl, je černá. A k tomu byla i o 10eur levnější než červená.

No že by mělo být Ferrari červené je poněkud předsudek.Každýmu autu sluší barva podle tvaru a linie vozu, a ne zda je to Ferrari či něco jiného.Dlouho jsem váhal mezi červenou (ferrari by mělo být červené) a černou. Na červené se mi zase tak nelíbil ten světle hnědý interiér, zatímco na černé je nádherný světlounko béžový. Interiér rozhodl, je černá. A k tomu byla i o 10eur levnější než červená.![]()
Na té 550 je hezký světlý interiér,ale černé auta(a Ferrari obzvlášť) v černé nemusím.Ale proti gustu..... :

Kolik si za to Ferrari dával?U těch Hotwheels je ta kvalita modelů kolísavá spíš slabší.Nezlob se,ale je to případ i tohodle a zpracování zavazadlového prostoru tady je ostuda
.Někdy si zavspomínám i na Bburago,když dělalo Ferrari,když se mi dostane do ruky Hotwheels.

Posledné prírastky

Nevím, jestli rozlišuješ běžné Hot Wheels a řadu Elite, soudím tak z Tvého přirovnání k Bburagu...kult píše:Kolik si za to Ferrari dával?U těch Hotwheels je ta kvalita modelů kolísavá spíš slabší.Nezlob se,ale je to případ i tohodle a zpracování zavazadlového prostoru tady je ostuda.Někdy si zavspomínám i na Bburago,když dělalo Ferrari,když se mi dostane do ruky Hotwheels.
To černé bylo za 40eur.
Já si naopak myslím, že 550 Barchetta nepatří u Mattelu k těm nepovedeným. Má krásně zpracovaný interiér i velmi solidní motor a v porovnání s tím mě to, jestli je kufr v plastu nebo koberci příliš netrápí. Jako nepovedené Mattely Elite, které ve sbírce nechci bych zařadil F50, 360 Modena, 250 GT Pininfarina Lusso, 166 MM (to jsem měl a už ho prodal) a bohužel také nejnovější 250 LM, ale to zatím soudím pouze podle fotek. Jistě, že Mattel, i když je to řada Elite, nikdy nebude srovnatelný s AA nebo Kyoshem. Je to prostě o 1 třídu níže. Ale pokud píšeš o Bburagu, tak kdybychom v době, kdy jsme sbírali Maista a Bburaga drželi v ruce takový model, tak štěstím skáčem 2m do stropu. U těch Mattelu Elite je spíše problém, že jako u všech modelu, které řadím ve své 6-ti stupňové stupnici na stupeň 3 (sbírám 1 až 3) je dobré, když můžeš vybírat z více kusů ten nejpovedenější, kvalita není vyrovnaná, na mnohých kusech jsou chyby. Což ovšem při objednávce z Modelissima nelze. Tady u 550-ky jsem měl štěstí, ale další model je 612 Sessanta a tam už to dopadlo hůře, bude nutno opravovat. Pan Borský ve Světě Modelů už Mattely nebere, což se mu vzhledem k jejich cenové politice ani nedivím. Za tu výchozí cenu, kterou za ně Mattel chce, je to opravdu neprodejné. Tak už nemohu vybírat....

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Maroš,super přírustky ,nemá chybu 

Nevím, jestli rozlišuješ běžné Hot Wheels a řadu Elite, soudím tak z Tvého přirovnání k Bburagu...
To černé bylo za 40eur.
Já si naopak myslím, že 550 Barchetta nepatří u Mattelu k těm nepovedeným. Má krásně zpracovaný interiér i velmi solidní motor a v porovnání s tím mě to, jestli je kufr v plastu nebo koberci příliš netrápí. Jako nepovedené Mattely Elite, které ve sbírce nechci bych zařadil F50, 360 Modena, 250 GT Pininfarina Lusso, 166 MM (to jsem měl a už ho prodal) a bohužel také nejnovější 250 LM, ale to zatím soudím pouze podle fotek. Jistě, že Mattel, i když je to řada Elite, nikdy nebude srovnatelný s AA nebo Kyoshem. Je to prostě o 1 třídu níže. Ale pokud píšeš o Bburagu, tak kdybychom v době, kdy jsme sbírali Maista a Bburaga drželi v ruce takový model, tak štěstím skáčem 2m do stropu. U těch Mattelu Elite je spíše problém, že jako u všech modelu, které řadím ve své 6-ti stupňové stupnici na stupeň 3 (sbírám 1 až 3) je dobré, když můžeš vybírat z více kusů ten nejpovedenější, kvalita není vyrovnaná, na mnohých kusech jsou chyby. Což ovšem při objednávce z Modelissima nelze. Tady u 550-ky jsem měl štěstí, ale další model je 612 Sessanta a tam už to dopadlo hůře, bude nutno opravovat. Pan Borský ve Světě Modelů už Mattely nebere, což se mu vzhledem k jejich cenové politice ani nedivím. Za tu výchozí cenu, kterou za ně Mattel chce, je to opravdu neprodejné. Tak už nemohu vybírat....
[/quote]
Já ho mám,akorát v té červené a opět i u elite aspoň u mě,zklamání
To černé bylo za 40eur.

Já ho mám,akorát v té červené a opět i u elite aspoň u mě,zklamání

Moje poslední zářijové přírůstky z Modelissima
ALFA ROMEO 2000 GTAm(AA)

AUDI R8 SPYDER(Kyosho)

McLAREN F1 (AA)

ALFA ROMEO 2000 GTAm(AA)
AUDI R8 SPYDER(Kyosho)
McLAREN F1 (AA)
Včerajšie prírastky, 2 x Monte, 2 x Rohrl, 1x AA, 1x KY