Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Psal jsem do Abrexu a v odpovědi bylo,že v měsících říjen-listopad se opravdu na trhu objeví Škoda Fabia S2000 v barvách Škoda Delimax týmu,ale že 130 RS letos nebude.Škoda,ale buďmě rádi aspoň za toho Valdu.
Tak to buď rád, že ti alespoň odpověděli, Já jim před časem psal zřejmě na ožehavé téma, kdy asi bude Š 110,Š 1201 a Š 1102, tak mi raději neodpověděli.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Tak s tou 130RS jsem to čekal,ale jak říká Marek,budme rádi i za jine verze.Jinak s těmi odpovědmi od Abrexu,já když jim napsal,tak odpověděli pokáždé 

Mě také odepíší pokaždé.Té 130 RS je škoda,i když většina nás zapálených má doma nejméně jednu od Scala43 ,která je perfktní,ale je resinová a nemá propracovaný spodek a s tím já mám trochu problém.Také stojí víc,než stojí Abrex.
Ze stránek Abrexu:
20.9.2010
Milí přátelé,
připravujeme pro Vás další verze modelu 1/43 Škoda Fabia Super 2000. Rallye Monte Carlo 2010 č.7 Vouilloz - Veillas, Rallye Monte Carlo 2010 č.10 Wilks - Pugh, Valašská rallye 2010 č.4 Valoušek - Hrůza. Sledujte proto pozorně naše webové stránky, na kterých Vás budeme o dostupnosti těchto modelů informovat.
20.9.2010
Milí přátelé,
připravujeme pro Vás další verze modelu 1/43 Škoda Fabia Super 2000. Rallye Monte Carlo 2010 č.7 Vouilloz - Veillas, Rallye Monte Carlo 2010 č.10 Wilks - Pugh, Valašská rallye 2010 č.4 Valoušek - Hrůza. Sledujte proto pozorně naše webové stránky, na kterých Vás budeme o dostupnosti těchto modelů informovat.
Hezký, ale nějaký nový model by byl tisíckrát lepší. Ale ono je jednodušší změnit reklamní loga a mít hned další model. 

To není ale objev Abrexu, to už známé od dob nekonečných variat užitkových ypsilonek
, ale nic zvláštního, vydělávat a přitom ušetřit...to chce skoro každá firma.

Varianty zrovna Fabie S2000 od Abrexu mi vůbec nevadí,ba naopak!
Zdravím, neměl byste někdo k prodeji Octavii 1964 - 143ABS-704BB.
Díky
Díky