Fotogalerie 18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Fotogalerie 18
VOLVO 240 TURBO-AA
pěkně zpracovaný model,perfektní nůžkové závěsy přední a zadní kapoty

jediné dvě výtky : model je v obyčejné krabici s fólií-nevím,podle čeho to soudruzi z AA rozdělují,který model z Milénia bude v jaké krabici...
..a tím pádem provrtaná nádrž pro uchycení do podstavce-budu to muset aspoň zatřít...

VOLVO 240 TURBO vs BMW 635 CSI (oba AA)

pěkně zpracovaný model,perfektní nůžkové závěsy přední a zadní kapoty
jediné dvě výtky : model je v obyčejné krabici s fólií-nevím,podle čeho to soudruzi z AA rozdělují,který model z Milénia bude v jaké krabici...
..a tím pádem provrtaná nádrž pro uchycení do podstavce-budu to muset aspoň zatřít...
VOLVO 240 TURBO vs BMW 635 CSI (oba AA)
Okruhová Sierra RS 500(PMA) vs. Sierra Cosworth Rally (AA)

Jo, díky Sváťo, já Vím, že víš, co dokážu ocenit.
Uhlenhauta rozhodně doplním, W196R mám, ale bohužel bez startovního čísla.

To je jediné, co mě na CMC štve, že nejdříve udělali všechno bez čísel a pak se začly objevovat některé vozy se startovními čísly, ale zase ne všechny, takže je v tom takový guláš...
A teď už končím, jdu rozbalovat od AA Nissana R390 GT1 , Le Mans 1997 , ať sem taky mohu přidat zase pár obrázků.
A teď už končím, jdu rozbalovat od AA Nissana R390 GT1 , Le Mans 1997 , ať sem taky mohu přidat zase pár obrázků.