Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
rozmazaný ale je tady to zavírání(zasouvání) vitríny.Po necelých dvou měsících se tam nic nedostalo,parta se taky nepropadaj.
(nefunkční link odstraněn adminem)
Tak pokusal som sa dat Tatru 613 do krabicky od Kadenu, ale po rozbaleni modelu som sa dost cudoval pretoze model ma uplne inde dierky na uchytenie ako podstavec krabicky. 
Krabicka ma zas dierku na srob v strede, to mi samozrejme nepripada divne, ale model ma dve dierky skoro az pri oskach ako vidno na obrazku. To uz mi pripada trocha nezvycajne. Tak by som Vas chcel poprosit o radu ako tam mam ten model pripevnit. Diki moc.

Krabicka ma zas dierku na srob v strede, to mi samozrejme nepripada divne, ale model ma dve dierky skoro az pri oskach ako vidno na obrazku. To uz mi pripada trocha nezvycajne. Tak by som Vas chcel poprosit o radu ako tam mam ten model pripevnit. Diki moc.

Do krabičky vyvrtat dvě dírky dle podvozku modelu, do modelu nevrtej.
Sbírka modelů Citroën
Diki Bart.
Idem sa do toho hned pustit. 

To asi dalo přemýšlení, co? Hlavně že máš bílou rukavičku.........

No potreboval som sa len poradit. Pekne mam rukavicky ze?

Liberec a Jablonec nad Nisou bez 603!!!!že by v pondělí???? (nefunkční link odstraněn adminem)
já mám ty samé,ono se řekne obyčejné rukavičky,ale sháněl jsem je snad po celém městě,až v hospodářských potřebách jsem na ně narazil.za 6 kačekelixir píše:No potreboval som sa len poradit. Pekne mam rukavicky ze?![]()

Dnes ve stánku (Střížkov, Letňany) viděno první číslo kultovek T603 za 69,-
ještě mne tak napadlo, zda-li někdo neviděl nebo neslyšel o tom, jestli bude v kultovkách Oltcit?
ještě mne tak napadlo, zda-li někdo neviděl nebo neslyšel o tom, jestli bude v kultovkách Oltcit?
Troufám si říct, že určitě nebude. Modely pro DeAgostini vyrábí IXO (IXO IST) a to oltcita nemá ani ve svém výhledu. Ale Universal Hobbies vyrábí citroena axel, což byla exportní verze oltcitu na francouzský trh. Je to velmi povedený model a náš kolega "leon cupra" ho nabízí na aukru.MartinV píše:Dnes ve stánku (Střížkov, Letňany) viděno první číslo kultovek T603 za 69,-