Přestavby a úpravy modelů...
-
Re: Přestavby a úpravy modelů...
Menší postup dnešnej práce, odstránenie detailov z modelu ZIM-12 a skúšobné osadenie na odliatok faetonu. Transkit obsahuje karosériu, odliatok poskladanej strechy, dekály,kovové lepty bočných okienok. Karoséria je odliata bez bubliniek.
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
No, vypadá to moc dobře
http://sewellel.webnode.cz/
Inzerát:
" Vyměním sekundové lepidlo za třísekundové.
Zn.: Nestíhám lepit ! "
Inzerát:
" Vyměním sekundové lepidlo za třísekundové.
Zn.: Nestíhám lepit ! "
Jeden kousek pro Brněnský okruh.
Také jsem přestavěl T 613 na typ Narex ale s nádstavbou a také na prototyp kupé Vignale 1969
Tak zase dva kousky.
moc pěkná úprava t603 také o ní přemýšlím né že bych se chtěl opičit ale tento styl úprav se mi líbí
zdravím,nezkoušeli jste někdo předělat Favorita od Abrexu na Formana nebo novější faceliftované verze Favorita???Docela bch se do toho pustil,ale nevim,jak začít
Já jsem si Favorita od Abrexu přestavěl na Formana, prototyp sedan 1986, prototyp kupé 1987 a Favorit MTX roadster 1990.Jinak jsem ještě zhotovil Octavii Combi 1965, Rapid 130 Rapid 130 cabrio, Š 1000 MB prototyp Tudor, Roadster, Combi a MB GT,Roomster Praktik, Š 1203 dodávka a valník.Barťák píše:zdravím,nezkoušeli jste někdo předělat Favorita od Abrexu na Formana nebo novější faceliftované verze Favorita???Docela bch se do toho pustil,ale nevim,jak začít
vááu tak to seš borec,nehodil bys sem nějáké fotky???docela by mě to zajímalo,jen něco pro inspiraci