Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
No já je mám od Solida všechny tři tovární a neprodal bych je protože jsou to už ty širší verze.Od kyosha bude původní úzká.
Bude to zrejme posledné Solido, do ktorého pôjdem, ináč na E-bay som videl Alpinu od Maista, nemáte s ním niekto skúsenosť?hurvajs píše:Maroš na tu Alpinu bych počkal až vyjde od Kyosha.Já ji měl od Solida,ale jak jsem se dozvěděl,že bude od Kyosha tak šla do světa.Takže Alpinka u mě momentálně taky chybí
Trochu OT: dobalím drobnosti a prášim na Barumku, tak som zvedavý,či sa tam Libore nezrazíme pri stánkoch s modelmi

Tak na Barumu ve Zlíně byla C4 WRC od AA z dojčlandu za 1000,-.
Utorkova zasielka z Otta:

a dnesny Rufík od Sparku

a dnesny Rufík od Sparku

Od OttO Alpine A 310

z NiceCarsu Fiat 131 Abarth-Kyosho

z eBaye Ford Sierra Cosworth Rally-Autoart

a z Modelissima Volvo 240 Turbo DTM-Autoart

z NiceCarsu Fiat 131 Abarth-Kyosho
z eBaye Ford Sierra Cosworth Rally-Autoart
a z Modelissima Volvo 240 Turbo DTM-Autoart
Zatial chodia bez problemov, dufam, ze to bude aj tak dalej.BaRT píše:Co Otík vše bezproblémů?
Kvalita taktiez, ja som spokojny.
Len skoda, ze nerobia aj do Porsche, ked uz zavrtali do VW.
Ta Volvo krabica je velmi zaujimava, videl som ju v akcii na starom Masarykovom okruhu a dost davala zabrat vsetkym aerodymanickejsie posobiacim BMW ci Roverom. Neviem, ci aj v 85-tom nevyhrala? Nechce sa mi to hladat na nete, ale bola urcite pri prvych miestach. Myslim, ze bola ale asi cela cierna Nordica. Alebo tmavomodra? Biele boli potom v dalsich rokoch. Je to uz davno.sva57 píše:Volvo 240 Turbo DTM-Autoart
Asi by sekla k tym mojim hlavne Porsche-tvarom

Opět AUTOart ze Světa Modelů :
Tentokrát jeden z mých vůbec nejoblíbenějších sportovních vozů, moje šestnáctá Corvetta od AA
:
CHEVROLET Corvette Sting Ray Coupé (1963)
V8 • 327ci 5354ccm • OHV 16V • 268kW (360hp)

Tentokrát jeden z mých vůbec nejoblíbenějších sportovních vozů, moje šestnáctá Corvetta od AA

CHEVROLET Corvette Sting Ray Coupé (1963)
V8 • 327ci 5354ccm • OHV 16V • 268kW (360hp)

Naposledy upravil(a) Dali.B dne 18 lis 2010, 23:43, celkem upraveno 2 x.
Ja jsem dnes dodal na svou stranku fotky nasledujicich modelu: