WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: WRC - není co víc dodat
Já tu svoji bral z Řecka,ale trefil jsem se do dovolené,tak to posílal až včera....
Záleží čím to poslal.Jednou jsme měli s kamarádem balík z Kanady za 4 dny! a jindy šel z Anglie 3 týdnyIMPREZA píše:Len nechápem, ako mohla tak rýchlo prísť z Francúzska![]()
13.8. som ju odklikol na kúp teraz, a dnes bola doma...

Presne pre to som ani veľa nerozmýšľal, a využil príležitosťhurvajs píše:Maroš tak jsi se dočkal ,super .A dokonce dříve než Svata,a to je už co říct.Važ si toho,takových příležitostí u těchto kvalitnějších rallymodelu moc nebude

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dle dostupných archivních fotografií prostudoval skutečný vuz Fiat 131 Abarth Rally Monte Carlo 1980 a porovnal s modelem od Kyosha(taky z fotek).Kromě toho, že skutečný vuz neměl na straně spolujezdce zrcátko jsem žádnou jinou chybu neobjevil.Všechno jinak souhlasí(zbarvení,kola,všechny reklamy....)Takže tento model hodnotím na výbornou a určitě nebude chybět v mé sbírce 

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem prostudoval se skutečným vozem i očekávající novinku AUDI SPORT-QUATTRO SWB 1985 a myslím,že kromě těch reklam HB skoro všechno v pohodě.Jen malý detail umístění dvou vrchních přídavných světel(viz.foto) a u verze Rohrl má být nápis jezdce na autě Roehrl.Já bych bral asi verzi Blomqvist neb Rohrla už mám ve verzi Audi Quattro A2.
(nefunkční link odstraněn adminem)
Dík Libe za prostudování,já půjdu do verze RMC 1985 Rohrl(jak bude)-skončil 2.,Blomquist 4.
Páni ja mám objednanú tú s Rohrlom RMC 1985, a na nej je prezentovaná HB reklama. Ako to vlastne je, bude tam nasva57 píše:Dík Libe za prostudování,já půjdu do verze RMC 1985 Rohrl(jak bude)-skončil 2.,Blomquist 4.
nejakú výnimku v limitke, alebo na ňu môžem zabudnúť

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
jasné Svato nemáš zač
jinak u těch kol(ráfku) jsem myslel,že je udělali s málo širokým límcem,ale našel jsem foto,kde ty kola jsou i s tenčím límcem,taková jaké jsou na modelu(druhé foto)