WRC,Rally 1/43
Re: WRC,Rally 1/43
No to asi taky ne . Bohužel AA tyhle auta asi nikdy nevyrobí, takže bud to musím zkousnout mebo poslat do světa. Ale spíš zvolím tu první variantu (aspon prozatím)
Ale zase na druhou stranu se Ti Dane podařilo nafotit pěkně dva extrémy-že ani příliš velká kola a ani malá nevypadají na modelech dobře
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
sva57 píše: Ale s tím že je dodrbaná jsi to už Libore kupoval
Jasně Svato,však já si nestěžuju jen konstatuju
Můj nový přírůstek
(nefunkční link odstraněn adminem)
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Marku parádní Porsche,udělám náhled at je ten krasavec víc na očích
Děkuji:)V jednom kuse teď dělám na 130 RS aby nebylo Porsche samo,ale protože chci,aby byla opravdu TOP,tak to vše jde pomalu a až to všechno budu mít,stejně budu čekat na polepy.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
tak tady muj novější přírustek Škoda a Colin Mcrae.Jistě si pamatujete jeho fantastickou jízdu na rally Australia 2005,kdy bojoval o stupně vítězu,než mu to někdo posral kvuli preventivní výměně spojky.Myslím,že dodnes je tato "akce škodovky" zahalena tajemstvím
Forever Colin
Forever Colin
Pěkný! To je předělávka?Jinak já věděl ,jak to bylo,ale už si z toho moc nepamatuju.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
jj předělávka Ixo,nejsem si jistý,ale myslím že made in Špacír.Ještě by to chtělo na něm(i na některých mých jiných škodovkách) dodělat zástěrky.Nemáš nějakou radu jak a z čeho by se daly vyrobit??
Abych se přiznal,tak jsem zástěrky ještě nědělal,ale někde jsem četl,že lakují černě potištěný papír bezbarvým lakem.Osobně jsem to ještě nezkoušel.