Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
-
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Na kultovkách pre slovensko nieje dôvod text v slovenskom jazyku, ale ochota slovenského zástupcu Magnet press, či sa budú modely predávať na slovensku. Zberatelia zo slovenska by mali každý deň poslať aspoň jeden mail, kedy začnú predávať edíciu. Na slovensku sa predávajú Hasičské vozidlá v českej verzii a nevadí tam dodržiavanie
zákona o jazyku. Večší problém vidím v tom že Magnet press podľa nezáujmu o požiarnické autá, špekuluje o predaji kultoviek.
zákona o jazyku. Večší problém vidím v tom že Magnet press podľa nezáujmu o požiarnické autá, špekuluje o predaji kultoviek.
-
No podľa zákona to povinné je - 357/2009 Z. z., § 8, odst.(1)..., ale to je detail, ide o to, že ich na Slovensku v trafikách nemám.. 

-
No, na časopisu je uvedena i cena v Eurech (7,99), to dává celkem naději, ne?
-
To je aj na Maďarských, tam je 9,99 € ... Slovensko je malý trh a asi sa im to neoplatí... 

S poslednou vetou plne súhlasím. Na Slovensku je o autá vo všeobecnosti malý záujem, čo sa odzrkadluje aj na kvalite časopisov, prenosoch F1 v tv, alebo na dianí okolo veteránov. Darmo, žijeme v malej krajine.
Kazachstan a Bielorusko su sice počtom obyvateľov väčšie , no žeby sa im to ekonomicky vyplatilo tam , o tom pochybujem. A kultovky tam vychádzajú.
Kamarád byl ted na Slovensku někde u Madarských hranic a prý se tam v trafikách dají kultovky sehnat..
-
Dnes som dostal odpoveď z Magnet pressu, Kultovní auta ČSSR zatial nemajú v ponuke, začnú vydávať edíciu Legendární automobily od Amercomu predpokladaných 48 čísiel.
Proč ty slovenské SPZ překvapují? Kolekce se přece jmenuje "kultovní auta ČSSR". To byla ještě společná československá federace, takže ty SPZ jsou v pořádku.kult píše:ten text mužou přelepit slovenskou nálepkou.No právě ty slovenky spz.Taky mě to překvapilo
slovenske spz nikdo nepřelepuje ja jsem psal o přizpůsobení k případnému prodeji kultovek v sk.Přelepení na slovenské popisky u obalů.A sk spz by naznačovali to,že vydavatel uvažuje o vydání v sk.Slovenské spz mi vůbec nevadí,dokonce naopak.Ale ještě mě napadlo,že by mohl vydavatel pro snížení nákladů spojit speciální edice s madarskou(když v madarsku mají cz spz).3 madarský 3 ČSSR a ty madarský to by byla aspoň pro mě dost dobrá exotika
ale vážně bych to bral