OTTO mobile
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Výrobce Resin modelů OTTO
Koukejte na Golfíka- to bych nečekal,že nám to soudruzi Němci tak rychle vykoupí

Tvrdiť som sa to neodvážil, ale predpokladal som len v tichosti, že sa predá ako teplé rožky, predsa len
pre mňa je to kult 80tych rokov, a v pomere cena/kvalita, no nekúp to
Ešte by mohli urobiť rally verziu, keď už majú odskúšanú formu
Svaťo, budúci týždeň by mal prísť ten balíček
pre mňa je to kult 80tych rokov, a v pomere cena/kvalita, no nekúp to

Ešte by mohli urobiť rally verziu, keď už majú odskúšanú formu

Svaťo, budúci týždeň by mal prísť ten balíček

Ještě je otázka zda s tím "nepomohli" Německé E-Shopy jako když měli první modely od OTTO skladem. (Saxo jsem měl z ModelCarWordu)
Sbírka modelů Citroën
jjIMPREZA píše: Svaťo, budúci týždeň by mal prísť ten balíček

Ja som si pre skusku tiez predobjednal Golfa, dufam ze dorazi. Asi zaujimavejsia pre mna by bola niektora z vykonnejsich verzii I.generacie. Nieco ako u BMW M3 a M5 I.gen., iba ktorych modely mam, lebo su stale najkrajsie. Novsie M-ka nemusim.
No a u avizovaneho zavodneho R5Turbo som si az teraz vsimol, ze dvihli seriu na 2000ks. Su si isty, ze predaj pojde a nebudu sa s tym trapit na sklade.
No a u avizovaneho zavodneho R5Turbo som si az teraz vsimol, ze dvihli seriu na 2000ks. Su si isty, ze predaj pojde a nebudu sa s tym trapit na sklade.
To je dobře,protože já jich budu brát hafoVlad píše:No a u avizovaneho zavodneho R5Turbo som si az teraz vsimol, ze dvihli seriu na 2000ks. Su si isty, ze predaj pojde a nebudu sa s tym trapit na sklade.

Otto oznámil, limitovaná edice 500 kusů bílé - Mégane RS (k dispozici na konci roku 2010)

To bude boj....
Sbírka modelů Citroën
BaRT-dals si sem tu fotku dřív,páč mi kleknul net-ale slintám a doufám ve vlastnictví