Poslední přírůstky

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Re: Poslední přírůstky

Příspěvek od Dali.B »

Slovem Shelby nestřílíme my, jak se nám zachce, ale Ford. Shelby je obchodní značka Fordu, kterou si používá dle libosti. Časy se mění...
Přirovnal bych to k Mercedes-Benz AMG.

Red

Příspěvek od Red »

Jj, je to produkční GT500. Ten prototyp je ale taky moc pěkný, bervná kombinace bílá a modré pruhy se mi líbí a uvažoval jsem, že bych pořídíl právě i ten prototyp.

Jméno Shelby vytáhl Ford u současných Mustangů pro nejsilnější verzi Shelby GT500, později ještě právě na ten Ford Shelby GT, který řešíme, který byl vyráběn jen v černé a bílé a jednalo se prodejní verzi Mustangu, který byl původně jen pro autopůjčovny Hertz, jeho výkon je oproti sériovým Mustangům navýšen jen mírně, na rozdíl od GT500. Nicméně v 60tých letech byl v podstatě Shelby přímo výrobcem a slova Ford, nebo Mustang se v názvu auta vůbec nevyskytovala, v současnosti je to už jen právě obchodní značka Fordu.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Opět ze SVĚTA MODELŮ - jak jinak :D , opět od AUTOartu :

ALFA ROMEO Montreal (1970)
V8 • 2594ccm • 2xDOHC 16V • 147kW (200ps)

Před chvíli tady byla řeč o jiném oranžovém krasavci (Mustang Shelby GT) , tak tady je další oranžová kráska, modelu nemám absolutně co vytknout, perfektní :

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil(a) Dali.B dne 23 lis 2010, 23:07, celkem upraveno 2 x.

DavidHodan

Příspěvek od DavidHodan »

Davide, gratuluji k narozeninám i k Trabimu v osmnáctině. Já bych tedy k narozkám raději nějaké to Ferrari, ale každý má holt své zaměření. ;) :D

Děkuju Dalibore ! :-) Já bych nebral ! :-)

Jirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka »

Dali.B píše:Tak za tento můj poslední přírůstek může jednoznačně Jirka, který mě natolik zblbnul, že jsem neodolal :D Ale CanAm sérii jsem vždy považoval za jednu z nejlepších, hned po Mistrovství světa sportovních vozů - prototypů v jeho nejlepších obdobích. Navíc už mám z CanAm nějaké ty Porscháky 917, tak se bude McLaren k nim hodit. Nejvíc se mě líbilo B-éčko s vysokým křídlem, tak jsem si ho na ukázku vybral No.4 - Bruce McLaren, ještě asi doložím taky jenom jedním vzorkem od GMP Lolu T70, ještě nevím, kterou vyberu.
Jinak Jirka věřím také brzy přispěje svým M8B, pro změnu si vybral No.1 , Dan Gurney. ;)
Vše podstatné již napsal Dalibor ;) , tak jen pár fotek mého - McLarena M8B od Dana Gurneyho.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Více fotografii ve vyšším rozlišení :geek: na http://jirka-automodely-1-18.galerie.cz ... claren-m8b

Vlad

Příspěvek od Vlad »

Kyosho - 3x Winner Monte Carlo

Obrázek

Obrázek

Doplnenie chýbajucich Porsche Minichamps (nikde sa stale nepise, ze AA pojde aj do verzii cabrio, tak som si vybral tuto bielu farbu konkurencie)

Obrázek

Porsche 997 GT3 - nieco od hrackoidneho vyrobcu ;)

Obrázek

- a tiez som sa dockal poriadnej farby na Urracu

Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Vlad píše:Kyosho - 3x Winner Monte Carlo
Doplnenie chýbajucich Porsche Minichamps (nikde sa stale nepise, ze AA pojde aj do verzii cabrio, tak som si vybral tuto bielu farbu konkurencie)
Porsche 997 GT3 - nieco od hrackoidneho vyrobcu ;)
- a tiez som sa dockal poriadnej farby na Urracu
Ten Fiat je parádní,taky se na něho chystám :)
Ty Porsche od PMA mám všechny 3 verze-Coupe,Cabrio,Targa...
997 je řada,která jediná se dá od Norevu koupit(když nepočítám závodní RS) ;)
Zelené Urraco je opravdu moc pěkné :)

Vlad

Příspěvek od Vlad »

Zaujimave, ze v poslednom obdobi skoro u kazdeho modelu je nejaka mala chybicka kvality, ale povacsine opravitelna, resp. v konecnom dosledku sa cez to clovek lahko prenesie, lebo nie je to take vyrazne. Nastastie nemal som uz velmi dlho model, ktory som musel reklamovat.
U tycho poslednych kuskov:
jeden minik mal upadnute jedno predne hlavne svetlo - opravene
F131 - tak tomu sa vyrazne nedotvarala predna kapota, lebo ju nadvihovali casti motora - opravene
P917 - ma dost krivo nalepenu nalepku colt na boku - da sa sa opravit, este som sa k tomu nedostal, chce to viac casu
P911 - trochu zle doliehajuce veko kufra v prednej casti - krivy odliatok - asi neopravitelne, no nie je to take markantne, nevadi to az tak.
Uracco - odpadnuta vzpera plastoveho krytu motora - nastastie tam bola, je to opravitelne.
P911 GT3 - vsetko OK

Ale musi poznamenat, ze modely boli original zabalene, nik sa pred tym v tom nehrabal, takde je to uz od vyrobcu, resp. doprava tomu napomohla.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Vlad píše: P911 - trochu zle doliehajuce veko kufra v prednej casti - krivy odliatok - asi neopravitelne, no nie je to take markantne, nevadi to az tak.
...všechno je opravitelné,ale musíš vědět jak na to.My kluci odkojení v autoservisech známe ty grify,jak na to.Před časem jsem to samý řešil u Gallarda od AA(tam to odstávalo 1,5 mm) a šlo to jak po másle :)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Tak po dlouhém váhání jsem se rozhodl,že to prubnu :
FERRARI 250 GTO Le Mans 1963 Hi End-Kyosho
Obrázek
Obrázek
Další foto a rozdíly oproti původním modelům v sekci Ferrari

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“