Hm, u toho si dozajista musel pouštět tento song - http://www.youtube.com/watch?v=c-kcwGpI ... re=relatedBaRT píše:Na dlouhé zimní večery....
Porsche
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
-
Re: Porsche
Ta 997 GT2 neni standardni GT2, ale verze Clubsport (ma uvnitr klec) a s chrono packetem (stopky nahore uprostred na palubni desce).
Jo, díky Dušane za upozornění, tak tohle jsem si fakt neuvědomil, přiměl jsi mě zároveň zkontrolovat i obě GT3 996 a ejhle : ta z roku 1999 je taky Clubsport , ta z roku 2003 je standardní. Pořád se člověk učí.
Jediné v čem si nejsem úplně jistý je to, jestli název tohoto volitelného paketu Clubsport patří opravdu přímo do oficiálního názvu auta.
Jako že když si vybíráš auto a máš tam v seznamu různé pakety a prvky volitelné výbavy, tak kdyby se všechno uvedlo do názvu auta, tak je ten název na půl stránky. Ale tady se asi taky přikloním k Tobě a do toho názvu si to doplním, ale nejsem si úplně jist...

Konečne dnes zakotvili u mna dalsie Schuca. Tieto som nastastie vydrazil velmi dobre z ebay, lebo cena je stale divne vysoka. Dufam, ze Bus doplni niekedy aj AutoBus.
VW Bus T2a "Porsche" - limit 2000ks
Porsche 356A Coupe
A vcera som bol po dilerske verzie Norevu. Cayman je velmi slusny za tu cenu, aj kolesa dokonca ujdu. No a cerveny Cayenne GTS je asi jedina farba, kde nie je evidentny farebny kontrast naraznika.
Porsche Cayman S - dilerska verzia
Porsche Cayenne GTS - dilerska verzia

VW Bus T2a "Porsche" - limit 2000ks
Porsche 356A Coupe
A vcera som bol po dilerske verzie Norevu. Cayman je velmi slusny za tu cenu, aj kolesa dokonca ujdu. No a cerveny Cayenne GTS je asi jedina farba, kde nie je evidentny farebny kontrast naraznika.
Porsche Cayman S - dilerska verzia
Porsche Cayenne GTS - dilerska verzia

No Vlado,nechci Ti kazit radost,ale ten Caymann vypadá dost hračkoidně 

Svaťo nebóóój, mne radosť nezkazíš, ja mám hračky uz stráášne dlho rááád.sva57 píše:No Vlado,nechci Ti kazit radost,ale ten Caymann vypadá dost hračkoidně

Nerobí ho nik iný lepšie, tak som mu rád a opäť rád.
No a je to môj 220 model Porsche 1:18.

No vidíš, a to jsem si myslel,kolik těch Poršáků nemám jáVlad píše: No a je to môj 220 model Porsche 1:18.

To jsou čísla!
To by člověk ani neřekl, že jich tolik existuje. Já mám Porscháků jenom 37 (pouze AA, PMA, UT) , více mám jenom Ferrari : 39. To mám ještě co dohánět.

To by člověk ani neřekl, že jich tolik existuje. Já mám Porscháků jenom 37 (pouze AA, PMA, UT) , více mám jenom Ferrari : 39. To mám ještě co dohánět.

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
No mě by stačilo kdybych měl Porsche i Ferrari alespon po jednom kusu(samozřejmě ve verzi rally)
.......no snad se dočkám