Porsche
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Porsche
K modelům NOREV : Pouze ty modely, které jsou v cenově dosti výše odsazené kategorii, nějaké ty DTM, Citroen C6, Audiny apod. jsou kvalitou na úrovni sběratelských modelů. Už několikrát mě to svádělo, jít do starších luxusních, designem výjimečných francouzských aut, několikrát jsem držel model od Norevu, prohlížel je, chtěl..... ale ta kvalita mě vždy odradila a tak už jsem to definitivně vzdal.
K PORSCHE PANAMERA : Já bych si ji asi nekoupil, ani kdyby ji dělal AUTOart. Zrovna loni, když byla vystavena ve Frankfurtu, tak jsem po čase byl na to autosalonu, tam jsem ji viděl poprvé a tak moc se mi nelíbila, že ji dodnes považuji za jedno z nejškaredších aut. Někdy se mi auto začne líbit až časem, ale to nebude tento případ. Ve Frankfurtu bylo vystavené auto úplně téže kategorie - velké luxusní čtyřdveřové GT - Aston Martin Rapide. Ten byl proti Panameře tak nádherný, že jsem byl úplně nadšen a vedle něj ještě více vynikla škaredost Panamery.
Ale je to jen můj názor, jak na Norevy, tak na Panameru....
K PORSCHE PANAMERA : Já bych si ji asi nekoupil, ani kdyby ji dělal AUTOart. Zrovna loni, když byla vystavena ve Frankfurtu, tak jsem po čase byl na to autosalonu, tam jsem ji viděl poprvé a tak moc se mi nelíbila, že ji dodnes považuji za jedno z nejškaredších aut. Někdy se mi auto začne líbit až časem, ale to nebude tento případ. Ve Frankfurtu bylo vystavené auto úplně téže kategorie - velké luxusní čtyřdveřové GT - Aston Martin Rapide. Ten byl proti Panameře tak nádherný, že jsem byl úplně nadšen a vedle něj ještě více vynikla škaredost Panamery.
Ale je to jen můj názor, jak na Norevy, tak na Panameru....
A právě díky těmto nedostatkům Panamera vypadá velmi nerealisticky-spíše jak hračka do písku a lak ,ani interiér to nezachrání.komas píše: a modelu musím vytknout jen příliš malá kola a zase příliš velkou světlou výšku
Takže už vzhledově velmi špatný model

Porsche 904 GTS
4 x závodní verze vozu Porsche 904 GTS a 2 x civilní verze, teď už se jen těším na dlooouho avízovanou verzi z Monte Carlo 1965...

Re: Porsche 904 GTS
Pekne ked su pokopekomas píše:4 x závodní verze vozu Porsche 904 GTS a 2 x civilní verze, teď už se jen těším na dlooouho avízovanou verzi z Monte Carlo 1965...

Akurat mi tento tyzden dorazila 34-ka z ebay a mam presne tie iste 904-ky, aj civil aj zavod.
P906 mas vsetky? Mne chyba 1ks, uz som ho mal na "lopate", ale zrusil som to kvoli zle prilepenenu spätaku (mal tam poskodeny lak).
Re: Porsche 904 GTS
Díky Vlado za kladné hodnocení společných fotografií modelů, pokud jde o 906-ky, pak jsem přesvěden, že mám všechny verze, co v PMA dělali ( 5 včetně té dealerské) a i tady už roky čekám na nějaký přírůstek ( Sebring, LM..) Pokusím se brzy dodat i příslušné foto.
PORSCHE 908/02 Sebring 1970 (AA)
Vpodstatě musím konstatovat,že je to moc pěkně zpracovaný model,pěkně slícované díly-jsem z něj nadšený

908/02 1970 vs 908/03 1971 (AA)

Vpodstatě musím konstatovat,že je to moc pěkně zpracovaný model,pěkně slícované díly-jsem z něj nadšený

908/02 1970 vs 908/03 1971 (AA)
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
tak to je pěkný kýč 

A ještě pár dalších fotek té bílé matné nádhery GT2
A pak ještě společné foto s 996 GT2 :