Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Busto: Ahoj zajimala by mne ta 110R vyrobce cena kde si ji sehnal atd doufam že až bude hotova dáš sem nějake fotky
Ahoj , zohnal som to na burze v Bratislave, / malosériový výrobca , hrubý resinový odliatok/cena vzhľadom ku kvalite dosť vysoká . No ale bude sa hodiť ku kultovkám , kedže to zatiaľ nik nevyrába a pravdepodobne ani tak skoro vyrábať nebude. Neviem kedy bude hotová momentálne mám dosť inej práce, ale nejake ilustračne foto tu hodím.
-
pepek: ohľadom Š 110R, napíš na tú to adresu tp.atelier@seznam.cz
Parada je nadherna, chcem sa opytat kde kupujes kultovky, daju sa kupit niekde aj v SR?busto píše:Priadam aj aj svoju tatricku trochu som sa ju pokusal priblizit k ...
Niekde sa kupit urcite daju , ale dost predarzene oprotim oficialnej cene. Mam ich sprostredkovane cez aukro.
Je zajímavé že v polských trafikách mají ještě 14dni poté co 613 vyšla jich plné regály,není o ně zájem.V polsku nebyla Tatra moc známá?vycházejí tam ve středu a o výkendu je těžko sháníte(to se týká všech čísel kromě Tatry).
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
pár foto mých black kultovek,není nad blistr,to je nejlepší prachotěsná vitrína (nefunkční link odstraněn adminem)
Chcem sa vybrat na Moravu (Veseli nad Moravou, Hodonin, Uherske Hradiste). Zozeniem tam niekde kultovky? Pripadne mi poradte niekto kto je z niektoreho z tychto miest nejaku trafiku kam mam ist, kde by to mohli mat. Ak niekto viete tak poprosim aj nazov ulice. Diki moc.
Jsem z Veselí nad Moravou. Jestli ještě kultovky mají, tak jedině Polonez a to trafika vedle autobusového a vlakového nádraží (tř. Národních mučedníků) a trafika na Masarykově ulici v centru - křižovatka proti odbočce na Kyjov, Brno. Jinak ti nemůžu pomoci. Ahoj
Diki moc. Este keby vedel niekto ako to vyzera aj v tych ostatnych mestach co som spominal tak prosim napiste.