Předválečná klasika

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
H+H

Předválečná klasika

Příspěvek od H+H »

Kdo tu sbírá v 1:18 předválečnou klasiku? Takových sběratelů u nás asi moc nebude a ani nabídka 30. let není nijak obrovská, o hodně víc jsou zastoupená 60-70. léta. Mě se tada líbí moc, ale jak už jsem psal, prostě nejde mít všechno ;) Pochlubte se, potěší každá pěkná fotečka :)

kult

Re: Předválečná klasika

Příspěvek od kult »

Zajímavé téma.Těmto letům se zas až tak nevěnuji ale před lety se mi podařila výhodně sehnat teměř kompletní produkce RICKA.Vím že tato firma se zde na foru moc velké oblibě netěší,ale několik modelů z těchto let vyráběla.HORCH 930V LIMOUSINE CABRIOLET 1937 .Zajímavostí tohoto modelu je že se u něho stahují okna a při tom se točí i kličky.Mám z těchto let modelů víc ale musím se k nim probojovat.
http://www.imagebanana.com/view/qlap1fwo/021.JPG
http://www.imagebanana.com/view/d6nds7zv/020.JPG
http://www.imagebanana.com/view/2xrvrki9/023.JPG

Nejlepší od ricka je asi Austin snad mi čas dovolí se k němu dostat

lazard

Příspěvek od lazard »

Z civilnich pouze ERTL Collectibles/Ford Precision 100 Collection 1913 Ford Model T Custom Speedster:
Obrázek
a ze zavodnich:
Exoto 1902 Ford 999
Obrázek
CMC 1924 Mercedes PP
Obrázek
Minichamps 1930 Bentley 4½ Litre "Blower"
Obrázek
CMC 1931 Mercedes-Benz SSKL
Obrázek
CMC 1936 - 1937 Auto Union Typ C Solitair
Obrázek
Naposledy upravil(a) lazard dne 23 črc 2010, 15:52, celkem upraveno 1 x.

H+H

Příspěvek od H+H »

Jůůůůů, to jsou krásné kousky...díky :)

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Tak se taky přidám s několika kousky z mého nejoblíbenějšího automobilového období. Snažil jsem se vybrat z mých fotek a modelů ty, co tu ještě nikdy nekolovaly, pokud si dobře vzpomínám :

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

lazard

Příspěvek od lazard »

K tomu modelu auta cisarovny existuje i model auta cisare (myslim, ze byl cerveny a vypadal jako daleko starsi auto). Ten nemas?

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Ano, vím o něm, i jsem ho držel v ruce. Je červený, má takovou jako pozlacenou masku. Ale nedělají ho Signature Models nýbrž SunStar a zpracováním mě vůbec nenadchnul.

rudamik2903

Příspěvek od rudamik2903 »

Skutečná nádhera, pánové. Přestože toto měřítko není "můj domácí píseček", tak skvosty z předválečné éry se rád pokochám v jakémkoli měřítku. Jsem rád, že přes obrovskou přesilu milovníků moderních vozů (i když rovněž parádních), se zde najdou i fandové období, kdy karoserie automobilů nebyly pouhými "plechy", ale hotovým uměleckým dílem. Takže doufám, že nás bude napříč všemi měřítky přibývat, ať je na co koukat. ;) :)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“